Game of Thrones: Video Game Maps Explained: Komplett guide till varje plats i Westeros såväl som bortom.

Game of Thrones-diagrammet är faktiskt lika töntigt som denna hittade sanning. Nedan är faktiskt den kompletta (erkända) planeten samt ett misslyckande för alla viktiga regioner.

Game of Thrones världskarta

Nedan är faktiskt det kompletta Game of Thrones-diagrammet, med såväl Westeros som Essos, tillsammans med spår av de märkliga regionerna till den mycket östliga såväl som södra som inte faktiskt har odlats i George R.R. Martins manualer. Vårt företag kommer för närvarande att dela upp varje region, exakt hur det faktiskt är avgörande för serien, samt vilka olika hemligheter de kan rymma.Norr

Norr är faktiskt det mest betydande konstanta området i de sju kungadömena i Westeros såväl som minsta trångt. Starks stoppar in som Wardens of the North och verkar utanför Winterfell, eftersom de äter ungefär 8000 år.

Dorne

Dorne är faktiskt den sydligaste regionen i Westeros och uppvisar en vidrig och otroligt anmärkningsvärd livsstilssläkting tillsammans med resten av landmassan. De förstår könsrelaterade chanser såväl som uppskattade ogenomtänkta ungdomar lätt till sina nära och kära.

Räckvidden

Vanligtvis kontrolleras genom House Tyrell, the Reach är faktiskt ett centralt område i Westeros besatt av det absolut mest överdådiga fältet på landmassan. Dess egen centrala plats är faktiskt Castle Highgarden som ingår på grund av urvalet House Tyrell (fram till Game of Thrones tid 7) och det visar på liknande sätt betydande semesterområden som Oldtown, Citadellet, såväl som olika andra primära politiska bostäder i Westeros som Tarly's.

Westerlands

Westerlands utför västra kanten av Westeros. The Lannisters har faktiskt hanterat regionen eftersom hr av de första männen och deras stol är faktiskt som för varje individ förstår oberörbar Casterly Rock, som ligger nära stranden storstadsområdet Lannisport. Med tanke på de viktiga metalliska kärl såväl som järnblodkärl som går genom områdets sluttningar, är Lannisterna såväl som deras banderoller faktiskt kända för sina enorma skatter.

Riverlands

Riverlands ligger lagligt mot den östra delen av Westerlands samt strax norr om King's Landing. Det är faktiskt urval familjemedlemmar är faktiskt House Tully, vars garnison, Riverrun, var faktiskt ungdomar hus Catelyn och Lysa Tully. Med förutsättning att Riverlands centrala region liksom bråket mellan Tullys och Lannister som började i Game of Thrones tid 1, slutfördes området som den viktigaste amfiteatern för War of the Five Kings.

Stormlandet

Stormlanden ligger lagligt söder om King's Landing och är faktiskt flankerade på grund av Dornish Sea mot söder. Home Baratheon var sitt eget val hem efter Aegon I:s strejk och de har kontrollerat att komma från sitt strandnära slott Storm's End som kommer från den platsen och framåt.

The Vale

Liksom Dorne, är Vale faktiskt identifierad genom sin egen omständighet av älskad isolering beroende på resten av Westeros. Finns högre öster om flodlandet såväl som strax söder om halsen, är det faktiskt ofta borttaget från resten av Westeros på grund av månens berg och är faktiskt av allt att döma oåtkomligt med hjälp av egendom i förlopp av kalla perioder.

Järnöarna

Järnöarna är faktiskt ett sällskap på 7 öar utanför Westeros västra kustlinje, lagligt norr om Casterly Rock. De styrs av House Greyjoy bort från Castle Pyke, och deras maritima prestige verkar faktiskt vara den mest effektiva i de sju kungadömena. Socialt pratar de troligen med Westeros största abnormitet.

The Crownlands

The Crownlands är faktiskt ett specifikt område av egendom i Westeros och talar med några av de 9 betydande världarna, men det är faktiskt vanligtvis ingår King's Landing samt regionen inklusive storstadsområdet; det är faktiskt socialt identifierat huvudsakligen genom sin egen benägenhet som landmassans främsta stad. Det fullbordades som avhoppningsaspekten för Aegon I:s seger av Westeros, såväl som efter att han odlat välmående och registrerat sig för de sju kungadömena, började han bygga Red Keep.

De fria städerna

Socialt sett är Essos-växlingar frenetiskt från Westeros, såväl som de fria städerna Pentos, Braavos, Volantis, Myr, Lorath, Lys, Tyrosh, Norvos och Qohor är faktiskt de främsta omständigheterna för dissonansen mellan båda landmassorna. De fria städerna är faktiskt leverantörer, självadministrerande stadsstater utan koppling till ytterligare ett, ännu mer omfattande öppningstillstånd. De är faktiskt utspridda över hela Essos - några vid stranden, några inåt landet, liksom en handfull, som Lys, på öar.

Dothraki havet

Vanligtvis kommit i kontakt med Great Grass Sea, Dothraki Sea är faktiskt det mest betydande semi-beständiga området i Essos. Vanligtvis inkluderad äng, det inkluderar ett enormt område av inre Essos, som sträcker sig i ett fantastiskt antal kilometer mot varje bana samt skisserat på grund av de fria städerna mot väster samt det röda avfallet mot öster.

The Further East: Asshai såväl som Yi Ti

Bland de ännu mer populära nycklarna, även med varje liten sak som hålls outforskad i båda guiderna såväl som Game of Thrones TV-installation är faktiskt den östligaste regionen i Essos som beskrivs lika som Further East. HBO:s serier förklarar i allmänhet inte om denna region utöver de första minimala perioderna när Dany faktiskt guppar runt Red Waste såväl som Qarth, men de komplicerade storstadsregionerna Asshai och Yi Ti hänvisas faktiskt till ett antal möjligheter.