'Game Of Thrones'-stjärnan Nikolaj Coster-Waldau säger att han inte riktigt saknar showen: historien var över

Nikolaj Coster-Waldau har tenderat mot slutet av Game Of Thrones och sagt att han inte saknar historien men längtar efter att se sina medverkande.
Game of ThronesDen danska underhållaren, som avbildade Jaime Lannister i HBO-succéserien, verkade ha några väntande förväntningar på ett jobbsvar som kunde härledas från det sätt som historien avslutades för ett år sedan med slutet av säsong åtta.

Det är följeslagarna han saknar

I en annan intervju med The Kelly Clarkson Show sa Coster-Waldau att det han saknar mest med programmet är de följeslagare han fick när han spelade in den.

Jag tror att vi har berättat historien, sa han, inklusive: Jag saknar mina vänner, eller hur? Så ni spenderar åtta, nio år, nästan 10 år tillsammans... ni får vänskap. Så jag saknar demHan fortsatte med att granska specifikt sina minnen av mer ungdomliga skådespelare, inklusive Sophie Turner (Sansa Stark) och Maisie Williams (Arya Stark). De var barn när de började. Du har hela den här utvecklingen... de blev ungdomliga vuxna på den showen.

Det är en fantastisk, exceptionell upplevelse. Dessutom, när showen blir så fruktbar som den gjorde, är det kanske ett helt mångsidigt test. Hur som helst, inne i luftfickan var det genomgående en gnutta kul.

Nikolaj Coster-Waldau som Jaime Lannister i

Några fler punkter tog han upp

Coster-Waldau tog upp några olika punkter. Minns sitt jobb för den nya filmen The Silencing, där han spelar en spårare i hopp om att få kapital till sin dödade lilla flicka. Han berättade dessutom om sitt arbete som FN:s goodwillambassadör med fokus på att förebygga miljöförändringar.

När dessa debacles slår till, slår de oss alla, konstaterade Coster-Waldau och jämförde den nuvarande pandemin med den ekologiska nödsituationen. Vi har funderat på detta ett bra tag. Trots allt som har tid, kommer vi ändå till brist på det, att ta hand om affärer, att förändra vårt sätt att leva.

Dessutom har jag denna förväntning. Att våra pionjärer dessutom har tagit till sig något från detta, att när de pratar med oss ​​som vuxna, när de tar vetenskapen, verkligheten och ger oss dessa data, då kommer vi att svara på samma sätt och vi kan verkligen åstadkomma något och vi kan göra en förändring för en enorm omfattning.

Underhållaren anslöt sig till rollistan i säsong tre och visade sig vara gamla kompisar med Clarke. Allt taget i beaktande, eftersom de delade scener ofta. Hur det än må vara så fick Clarke trösta Emmanuel, som spelade Missandei, efter avsnittet med en statist.