Fusk för Sims 4: Hur lägger man till fusk i Sims 4? Klicka för att veta alla detaljer!

Tillägget av fusk till sims 4 är det mest sökta bland spelare. Det är en enorm och mycket älskad del av Playstation-användare. Fusken i the sims 4 låter dig få pengar, förhindra dödsfall, justera dina skicklighets- och karriärnivåer i spelet.Fusk används för det mesta i liveläget. För fler fusk bör testfusk hållas PÅ.

Hur man fuskar

För att använda fusk, tryck på Ctrl + Skift + C för att slå på och av konsolen. Detta gör du på Xbox eller Playstation genom att trycka på alla fyra axelknapparna samtidigt. Tryck på enter efter att ha skrivit fusket. För många fusk måste du också använda testfusk på, annars fungerar de inte. De flesta fusk används i live-läge (F2).

Det finns flera kategorier där fusk kan användas. Det inkluderar fusk för gravida och flerfödslar, fusk för att göra en sim till ett spöke, skicklighetsfusk, skolfusk och skicklighetsfusk för Toodler.

Graviditet och flerbördsfusk.

Du kan använda relationsfusk för att snabbt försöka få baby och följa upp med ett fusk när simmen är gravid för att tvinga simmen till förlossning. Du kan också fuska för att få tvillingar, trillingar, fyrlingar eller mer!

Fusk för att göra en sim till ett spöke

Gå till Ghosts-guiden för fusk för att förvandla en sim till ett spöke av vilket slag som helst, baserat på dödstypen. Ambrosia eller Livets bok kan också hoppa över och göra en sim som har dött tillbaka till en normal sim genom att ta bort detta spökegenskap när de väl har lagts till i din familj.

Testar fusk

För att aktivera TestingCheats, öppna konsolen med vänster CTRL+Skift+C. När den vita rutan visas, skriv testfusk på. För att inaktivera testfusk, skriv testfusk av. Fuskkonsolen kommer att säga, Fusk aktiverat eller inaktiverat. Om det inte gör det kan du prova andra alternativ: testa fusk 1, testa fusk sant och testa fusk, ja allt fungerar för att aktivera Sims 4:s testfusk. När de har aktiverats bör de stanna kvar för att spara.

För att förstora och förminska föremål.

Det här fusket fungerar bara i byggläge, eftersom att ändra objektstorlek kräver att du kan få plats med det någonstans. Ta objektet du vill ändra storleken på och tryck på Shift + ] för att göra det större. Du kan krympa objekt till en bricka genom att använda Skift + [ eller använda Ctrl + Z för att ångra dina ändringar. Tryck på detta för mycket så växer det enormt. Kontrollerna för detta är lite knasiga, så experimentering rekommenderas.

Ändra egenskaper och utseende hos simmar

För att fullständigt redigera en sim i Create-a-Sim, skriv cas.fulleditmode med Testa fusk på. Detta låter dig ändra kön, egenskaper, allt och är mycket kraftfullare än den nedskalade versionen du får utan att skriva detta fusk.

Skift-klicka på NPC Sims

Det gör att du kan lägga till dem i ditt hushåll. Du kommer att upptäcka att det är möjligt att aktivera/inaktivera behovsförfall och göra dem glada om du så väljer – bra om din sims dejt måste lämna på grund av trötthet! Du kan också redigera dem i CAS om du vill.

Skift-klicka på marken

Det gör att du kan teleportera var du än kan gå i grannskapet. Skift-klicka objekt låter dig återställa dem om något skulle fastna eller gå sönder.

Skift-klicka på objekt

Det är för dem som kan bli smutsiga, låter dig antingen göra dem smutsiga eller rena – alla föremål kan också återställas. Använd den här om ett objekt är avlyssnat, men det är mer troligt att det är användbart när en sim fryser.

Kraftfulla dolda fusk

Jag listar bara de vanligaste fuskarna här. Mer djupgående saker, såsom möjligheten att utrusta och ta bort egenskaper kan göras, men listan är för lång för här, så det är på sin egen sida. Om du vill gå längre och använda en mod kan du ändra vädret om du är en rutinerad spelare och till och med ändra om en sim är gravid.

Du kan också hänvisa till den här videon för att veta mer!

Håll utkik för fler uppdateringar!!