Fun Bloodborne 2 ska hända 2021?: Rykten, nyheter, uppdatering och mycket mer.

Blodburen är ett actionspel som skapades av FromSoftware och lanserades av Sony Computer Entertainment. Spelet gjorde sin debut på PlayStation 4 redan i mars 2015. Efter att ha skapat en enorm buzz i spelvärlden har Bloodborne 2 varit efterlängtad av fansen så länge.

Blodburen 2

Om: Bloodborne | Sympos |Tema

Bloodbornes genre är främst actionrollspel och spelas ur en tredje persons synvinkel. Tv-spelet har många liknande egenskaper och egenskaper som är relativt tillgängliga i Souls-serien som Dark Souls såväl som Demon's Souls. Bloodborne kan spelas i både enanvändarlägen och fleranvändarlägen.Temat och bakgrunden till Bloodborne är anmärkningsvärt i sig. Dessutom, med deras ursprungliga gotiska, viktorianska inställning, blev spelet snabbt ett av de mest populära videospelen i spelvärlden.

Förutom det lyckades Bloodborne också få positiva recensioner och feedback från kritikerna. Tv-spelet fick också många beröm och beröm för spelets ljuddesign och det systematiska sättet att nå den högsta svårighetsgraden, vilket är det absolut mest intressanta att ägna sig åt. Tack till den briljanta uppsättningen med Lovecraft-tema av spelet såväl som den logiska designen av de sammankopplade världarna.

Under lanseringen av Bloodborne framfördes vissa invändningar angående utförandet av tekniska aspekter som dock modifierades vid tidpunkten för redigeringar efter utgivningen. Ett utvecklat innehåll med titeln De gamla jägarna släpptes i november 2015 som inkluderade några ytterligare funktioner. Bloodborne hade sålt mer än två miljoner upplagor under de sista månaderna av 2015.

Historien om Bloodborne är ganska enkel och kan jag lägga till farlig eftersom den fokuserar på spelarens karaktär som det passande namnet Jägaren. Upplägget av spelet är troligen inspirerat av gotisk tid och utspelar sig i staden Yharnam som plågas av en blodburen sjukdom som har infekterat alla invånare i staden. Spelaren måste gå igenom staden och försöka avslöja källan som har orsakat detta lidande och mysterierna som är begravda i staden samtidigt som de bekämpar de olika bestarna och andra kosmiska varelser som kommer att inkräkta på dig på vägen.

AMERICAN VANDAL SÄSONG 3?: UTGIVNINGSDATUM BEKRÄFTAT? :STORYLINE: IS AMERICAN VANDAL SÄSONG 3 ÄR AVSTÄLLD AV NETFLIX

Blodburen 2

Bloodborne 2: Releasedatum |Släpps den snart?

Hittills har det inte funnits något officiellt tillkännagivande eller något uttalande från spelets skapare eller från Sony angående den möjliga händelsen av Bloodborne 2.

Men tidigare denna månad hade en fransk spelare, som går under användarnamnet SoulsHunt, tagit till Twitter för att läcka några detaljer om släppet av Bloodborne 2. Enligt dessa påståenden hade kontoinnehavaren avslöjat att det för närvarande inte finns några planer eller affärer på gång. om Bloodborne 2 som han/hon påpekade spelets utvecklare, FromSoftware är istället för närvarande upptagen med att utveckla nya intellektuella egenskaper (IP). Så där kan vi anta att Bloodborne säsong 2 förmodligen inte kommer att hända någon gång snart.

Oavsett, det finns spekulationer om att det ursprungliga Bloodborne-spelet för närvarande är på väg att genomföra en aktiv översyn. Den remastrade versionen av Bloodborne antas lanseras för PlayStation 5 under den sista månaden av 2021, förmodligen någon gång innan semestersäsongen är slut. Det finns också teorier om att det finns en PC-version av spelet också, men igen eftersom det inte finns några tillkännagivanden om det än så måste vi anta att det troligen kommer att släppas någonstans i framtiden.

Den läckta tweeten från SoulsHunt nämnde vidare inga detaljer, men ett uttalande fångade vår uppmärksamhet eftersom det delades att den remastrade utgåvan tydligen inte skapas varken av Bluepoint Games eller av FromSoftware. Så det ger ett annat mysterium för fansen som undrar och teoretiserar vem som kan vara den hemliga utvecklaren som är upptagen med att bygga det remastrade projektet.

Å andra sidan är FromSoftware för närvarande upptagen med flera projekt, tyvärr är Bloodborne 2 inte ett av dem. FromSoftware ger all sin uppmärksamhet åt lanseringen av Elden Ring, som spekuleras vara ' mest ambitiösa FromSoftware-spel ' från och med nu. Om allt går bra kan vi förvänta oss att Elden Ring kommer att släppas under de första månaderna av 2022 med största sannolikhet i januari.

Förutom det ryktas Sony Interactive Entertainment och HBO samarbeta för en live-action tv-serie av Bloodborne. Sony är inte nöjda med det för tidiga manuset i serien, vilket förmodligen är anledningen till att det inte har getts någon bekräftelse från någon av de större plattformarna. Oavsett vilket hoppas vi säkert på att företagen ska ta reda på alla skillnader snart nog och ge oss tv-serien.

BLOD OCH VATTEN SÄSONG 2 BEKRÄFTAD PÅ NETFLIX? NÄR BLOD OCH VATTEN SÄSONG 2 KOMMER UT?: SKIPPAR : BLOD OCH VATTEN SÄSONG 2 TRAILER

Bloodborne säsong 2

Vanliga frågor:

S. Är Bloodborne tillgängligt på PlayStation 5?

Ja, du kan köpa ett Bloodborne-videospel på PlayStation 5 men kom ihåg att utvecklarna, såväl som Sony, inte har gjort någon optimering för det senaste systemet just nu.

B. Är det sant att Bloodborne är det svåraste tv-spelet någonsin?

Även om svaret på denna fråga skiljer sig från spelare till spelare, även om en majoritet av människor hade påpekat att Bloodborne kan betraktas som ett av de svåraste videospelen som någonsin existerat. Men hela Dark Souls-serien har enligt uppgift förklarats som det mest komplicerade spelet någonsin eftersom spelaren måste lägga hela fokus på spelet om han vill vinna.

C. Vilka är chanserna att släppa Bloodborne 2?

Eftersom det inte har kommit något officiellt tillkännagivande från utvecklarens kan ingenting sägas säkert för närvarande. Men med många ledtrådar och tips som vi har kommit förbi under alla dessa år verkar oddsen för Bloodborne 2 inte troliga. Men återigen är detta bara antaganden och vi kan inte bekräfta något ännu.