Fullständiga specifikationer för Samsung Galaxy Watch 3 har läckt! Klicka för att läsa lanseringsdatumet och andra detaljer.

Samsung Galaxy Watch 3 kommer att lanseras under de kommande dagarna. De läckta specifikationerna ger dig en närmare titt, funktioner och design av denna klocka. Den första klockan har 1,2 tums skärm och den andra har en 1,4 tums skärm. Och nu kommer den tredje att ha MIL-STD-81OG-standarder. Den här klockan kommer med några nya spännande funktioner för användarna med klockans snygga utseende. Finns i olika band och material för både killar och tjejer. Färgglatt band och iögonfallande modell med nya funktioner.

https://themarketactivity.com/wp-content/uploads/2020/08/videoplayback-6.mp4

Vad är det senaste i denna modell?

Mindre, lätt, duettsäker, roterande ratt och gestkontroll - Det här är klockans nya funktioner. Med knäpp och fri gest för att ta emot samtal. Attraktiv design och roterande ram kommer säkert att locka användarens. Med hög upplösning ca 360×360 pixlar.

Samsung galaxy watch 3 finns i 2 modeller. Den första har storlek-41 mm och andra-45 mm. Finns i rund display med falldetekteringsfunktion och Tizen OS 5.5, 1 GB RAM. Batterieffekten är cirka 247 MAH för 41 mm modell och 340 MAH för 45 mm.Lanseringsdatum och andra detaljer!

Dessa klockor kommer att finnas i olika typer av band med olika material som används. Förväntat lanseringsdatum är 5 augusti 2020. Högkvalitativt material med olika färger och design. Specifikationer för pojk- och flickklocka. Olika mönster med mönster på bandet och icke mönstrade också tillgängliga. Sortiment är närvarande beroende på material och kvalitet som används.

Dessutom finns Bluetooth-anslutning. Och falldetekteringsfunktionen är som att den kommer att lokalisera klockans plats inom en minut. Så detta är en mycket bra funktion i denna klocka som kan vara användbar för att enkelt upptäcka klockan om den tappas bort i alla fall. Fantastiska funktioner tillgängliga, ta tag i så tidigt som möjligt. För mer information och information håll ögonen öppna med oss.