Fruktkorg RETURNERAD med säsong 2!! Klicka för att veta mer om releasedatum, rollbesättning och mer!!

Fruits Basket är en japansk Shojo-mangaserie. Seriens författare och illustratör är Natsuki Takaya. Serien hade serieförts i tidningen Hana to Yume. Hakusensha publicerade den från 1998 till 2006.

Serien anpassades till en animeserie med 26 avsnitt 2001. Regissören är Akitaro Daichi. En ny anime-tv-serieanpassning producerad av TMS Entertainment och regisserad av Yoshihide Ibata hade premiär i april 2019, som kommer att anpassa hela mangan.Fruits Basket Säsong 2: Releasedatum

Den första säsongen av serien sändes mellan 6 april 2019 till 21 september 2019, med 25 långa avsnitt. Den var en stor hit och fick fina positiva recensioner.

Seriens fans och publik väntade ivrigt på nästa säsong. Den andra säsongen av serien sändes den 7 april 2020. Tills nu finns det 20 avsnitt ute och det 20:e avsnittet av den andra säsongen sändes den 17 augusti 2020.

Vi kan förvänta oss de andra avsnitten under de kommande dagarna. Tills dess, njut av att se de lanserade avsnitten.

Fruits Basket Säsong 2: Cast

Säsongen älskas av många för sina engagerande och spännande karaktärer. Vi kan inte peka ut en specifik roll som den bästa. Alla karaktärer i serien är gnista och tända.

Huvudkaraktärerna i Fruits Basket säsong 2 är

  • Tohru Honda
  • Yuki Soma
  • Kyo Soma
  • Shigure Soma

Vi kan förvänta oss nya karaktärer i de kommande avsnitten av serien.

Fruktkorg Säsong 2: Handling

Den andra säsongen av serien är en fortsättning på den första säsongen. Bara 25 avsnitt är ute tills nu. De nya avsnitten av den andra säsongen får många positiva recensioner.

Det finns inga officiella nyheter om de kommande avsnitten av den andra säsongen. Det sista avsnittet var väldigt känslosamt. Tohru och andra gör sitt bästa för att hantera Soma-familjens förbannelse. Det här är en sak som kanske inte löser sig förrän säsongsavslutningen. Honda Tohru försöker allt för att hindra Soma-familjen från att bli Akitos undermål.

Kommer familjen Soma att bli fri från förbannelsen? Vi får vänta på de återstående avsnitten för att veta mer.

Håller tummarna!!

Fruits Basket Säsong 2: Storyline

Som jag nämnde tidigare kretsar historien kring en gymnasietjej Tohru och hennes vänner. Tohrus föräldrar dör i en bilolycka. Hon bor hos sin farfar och kommer sedan ut på grund av en ostödjande och ovänlig familj.

Tohru bor i ett tält och försörjer sig själv. Hon flyttar sedan med sina vänner Yuki, Kyo och Shigure från familjen soma. Henne livet vänder upp och ner efter att hon träffat familjen Soma. Efter några dagars vistelse hos dem får Tohru veta om mysteriet med familjen Soma.

Medlemmarna i Soma-familjen kommer att visa sig djur med sina respektive stjärntecken när de är svaga, stressade, generade eller när de kramas av någon av det motsatta könet. Tohru älskar familjen Soma så mycket och försöker hjälpa dem att få befrielse från deras förbannelse.

Kommer hon att lyckas med det? Vilka är alla kamper hon gick igenom på resan?

Det är den återstående delen av serien.

Fruits Basket Säsong 2: Trailer

Här är trailern för Fruits basket säsong 2. Njut av att se den!

Håll utkik för fler uppdateringar!!