Fruits Basket Säsong 2: Vad håller Tohru på med? Klicka för att veta släppdatum, handling, rollbesättning och mer!

Fruits Basket är en japansk animeversion av Shojo mangaserien av Natsuki Takaya . Fruits Basket förkortas ofta som Furuba eller Fruba. UNDER 2018 bestämmer sig TMS entertainment för att ge animeversionen av mangaserien, och de bestämde sig för att släppa serien säsong 1 i april 2019. Med seriens framgångar väljer TMS entertainment att släppa den andra säsongen av serien den 7 april 2020. Reboot anime-serien är en samproduktion av Funimation som släppte serien genom Crunchyroll -Funimation partnerskap.Fruits Basket – Säsong 2: Releasedatum –

Fruits Basket är en av favoritserierna för anime manga. Människor över hela världen berömmer och älskar serien för mycket. Fansens kärlek är bara uppenbar från det faktum att Fruits Basket är anpassad för animeversion inte bara en utan två gånger under olika produktionshus. Först och främst, år 2001, under ledning av Akitaro Daichi, får animen sin första animeversion av 26 avsnitt. Efter det, 17 år senare, TMS-underhållning bestämmer sig för att ge en annan animeversion till berättelsen om Fruits Basket. Den första säsongen av serien har premiär i april 2019. Nästa år 2020 släpps den andra säsongen av serien.

Fruits Basket – Säsong 2: Starcast –

  • Tohru Honda – föräldralös skolflicka, som börjar bo i Somas familj.
  • Yuki Soma – är den kinesiska zodiakens råtta.
  • Kyo Soma – 16-18-åring som är förbannad av en katt.
  • Shigure Soma – 26-28 år och är den kinesiska zodiakens hund.

Fruktkorg – Säsong 2: Storyplot –

Alla runt om i världen är för nyfikna för att veta om historien om seriens andra säsong. Även om serien har släppts är det få fans som fortfarande är sugna på serien. Så låt mig diskutera fakta som historien kommer att följa upp. Under den senaste säsongen upptäckte vi för mycket om hemligheterna i familjen Soma, om deras förbannelse och deras sätt att klara utmaningarna. Under den kommande säsongen kanske vi upptäcker mer av vänskapen mellan familjemedlemmar i Tohru och Soma. Ayame kommer att fortsätta med sin idé om att designa kläder och sälja dem. Vi kanske upptäcker problemen med relationerna mellan dem. Så under den kommande säsongen finns det säkert mycket att lära.

Fruits Basket – Säsong 2: Storyline-

Fruits Basket är en fantastisk berättelse full av hemligheter och spänning. Berättelsen kretsar kring huvudpersonen Tohru och Soma familjemedlemmar. Tohru är en gymnasietjej vars mamma dör i en bilolycka, och på grund av denna anledning måste hon bo hemma hos sin morföräldrar. Men på grund av familjeskäl lämnar huset och börjar bo i en stuga. Strax efter det bestämmer hon sig för att flytta med familjen Soma eftersom det är en av hennes klasskamrats Yukis familj. Familjen välkomnar också Tohru trevligt. Snart blir Tohru bekant och anpassar sig väl till familjen.

När berättelsen följer upp, upptäcker Tohru några stora hemligheter om familjen Soma. Familjen Soma har en förbannelse över sig av kinesiska stjärntecken. Utöver det representerar de var och en av zodiakens djur och har en annan personlighet. Senare hjälper Tohru familjen att bli av med förbannelsen.

https://youtu.be/-4Vd0xqDqJY

Om du är en mangaälskare kan du också gå igenom mina andra artiklar –

The Legend Of Zelda – Breath Of The Wild 2″.