'Friends - Reunion': Special split critics' fick bara 67 % godkännande på Rotten Tomatoes [chockerande]

Friends-serien har en fascinerande historia som är rolig att utforska.

Det första avsnittet av TV:s mest ikoniska program, Friends, sändes den 22 september 1994 och det sista avsnittet sändes 10 år senare 2004. Berättelsen följer sex vänner som bor i New York City när de navigerar i sina personliga liv tillsammans samtidigt som de hjälper var och en andra ut professionellt genom olika äventyr från att flytta lägenheter till att fånga mördare!

Det visar sig att inte alla är fan av Netflix-serien Friends: The Reunion. Eftersom det bara finns 15 recensioner publicerade på Rotten Tomatoes med endast 67 % godkännandebetyg och blandade åsikter från kritiker, verkar det som om denna återförening kan ha gjort att vissa människor känner sig besvikna.

Vi separerar de viktigaste delarna av recensionerna här, kolla in det:

Som varje återförening är specialen rolig, intressant och hjärtvärmande – även om den ibland är för mosig – men det är precis så 'Vänner' var, så det känns bra. (Gam)

Varje del av denna specialare som inte bara sexorna pratar om har svårt att rättfärdiga sin existens. (Rullande sten)

Det speciella är bättre när det inte stör skådespelarna och visar oss vad som alltid har lockat oss till dem och till varandra. (New York Times)

Det är så nära en manusförklarad 'vän'-återförening som vi kommer att ha, och det är fascinerande hur lätt det är för dem att återuppta dessa roller, 17 år senare. (CNN)

Denna återförening är ett självexpanderande firande av en gammal serie, men ändå älskad. (AV Club)

Märkligt nog, trots allt, och dess likhet med uppfinningen av ett DJ Khaled-album, är slutresultatet av denna special slarvigt. (Deadline)

Friends: The Reunion är den bästa castingåterföreningen någonsin. (Beslutstagare)

Glöm inte att Friends: A Reunion kommer att släppas den 27 maj i USA. I Brasilien äger utställningen rum i juni.