FreeFortnite hånar Apple mitt i juridisk strid. Vad är problemet? Klicka bara här och läs allt.

Det vi har sett mellan två jättar nuförtiden är inga mindre än barnsliga fejder, där båda företagen handlar med hullingar med varandra. Allt detta började när spelsensationen EPIC anklagade Tech Titan Apple för att missbruka App Stores avgiftspolicy. Se denna parodivideo:

Bakgrund av kampen

Tidigare har Apple förbjudit appen att visas i sin Play Store. Anledningen som nämns för detsamma är den nya köppolicyn som EPIC införde på sina spel som överträffade Apple Play-butikens engagemang däremellan. Enligt anklagelserna gjorde de inaktiverade oss på grund av provisionen, de tar inte emot. EPIC hånade. De senaste rapporterna säger uttryckligen att med resultatet av denna nya policy tappar Apple en 30% andel i samlingen trots att den erbjuder plattformen till appen.Rivaliteten

Med båda två redan engagerade i ett lagligt krig kan de ses slåss på andra scener också. Det senaste slagsmålet utlöstes på söndagen när EPIC:s spelwebbplats FreeFortnite i ett av sina inlägg nämnde All of Your friends. Fantastiska priser. Och ett dåligt äpple. Det här är de sista dagarna av hela fjortondagsgemenskapens förmåga att spela tillsammans. visar missnöje med Apple över det pågående politiska kriget. Annat än det trendar Epic också #FreeFortnite-taggen på twitter för att samla supportrar för detsamma.

EPIC vs Apple

Medan han var i domstolen, kallade EPIC Apples beslut som ett självförvållat sår och förespråkade att återföra sin app till Apples butik tills domstolens slutgiltiga beslut fattades. Apple har dock starkt motsatt sig uttalandet som kallar det som ett avsiktligt försök att lura apple. De har redan brutit de undertecknade kontrakten och kräver nu Apples plattform utan kostnad, annat än att använda kunderna till sin fördel. EPIC utarbetade en serie planering för att samla sympati och kränka bilden av Apple med hjälp av olika kampanjer och juridiska plattformar. Det står

Apples reaktion

Apple nämnde vidare att vi har klargjort att EPIC har brutit mot företagets kontrakt och att vi kommer att vidta stränga åtgärder i enlighet med riktlinjerna genom att begränsa nödvändiga verktyg och påverka operativsystem för mjukvaruenheter.

Dessa uttalanden indikerar att Apple-spelfans kommer att möta dess vrede, eftersom de inte längre kan komma åt spelet.

EPICs framtidsplan

För att representera solidaritet med dem har spelsensationen nyligen sagt Bara för att du inte kan spela på iOS betyder det inte att det inte finns andra fantastiska ställen att spela Fortnight på. Antyder användare att spelet kommer att förbli närvarande på Android-telefoner, PC och videospel. Dessutom tillkännager sitt beslut att distribuera 1200 hårdvarudelar till söndagens turnering.