Fortnites nya säsong tar med Thor, Iron Man, Wolverine och Marvel Universe

Marvels största hjältar och skurkar kommer till Fortnite inklusive Galactus. För Fortnites mest aktuella säsong har Epic och Marvel gått samman för att föra förmodligen de största helgonen och illviljan från Marvel-universumet till Fortnite-ön för att slåss i Nexus-kriget.

Om Galactus

Till skillnad från de flesta Fortnite-säsonger, följer den här bakgrundshistorien för hela ämnet och säsongen. Galactus, världarnas uppslukare och en av Marvel Universums mäktigaste skurkar. Galactus gör en rak linje för Fortnite-öns syfte med att förbruka den. Thor har samlat på sig en grupp hjältar och skurkar för att stoppa honom. Det här är platsen för säsongens utskick av trailer, som gör oss bekanta med alla Marvel-karaktärerna som kommer att gå med i Fortnite den här säsongen.Den nya listan med hjältar och skurkar innehåller Thor, Iron Man, Wolverine, Storm, Mystique, Doctor Doom, She-Hulk och Groot. Det är en bra lista och en uppställning gjord för galaxsparande. Det är faktiskt inte borta från dessa karaktärer, det kommer att passa in i det normala Battle Royale-spelet Fortnite , men i fight pass-trailern kan vi se segment där det verkar som om spelare kan kontrollera var och en av hjältarna och använda sina omisskännliga krafter mot vad som verkar vara NPC-troopers runt guiden.

Om befogenheter och uppdatering på kartan

På tal om krafter verkar det vara så att ett par andra Marvel-godis kan ha kommit in i spelet för spelare att upptäcka, liknande Silver Surfers surfbräda. Det finns också Stark Industries Energy Rifle tillverkad av Tony själv.

Den nya säsongen kommer också att innehålla en uppdatering av kartan, vilket betyder områden med Marvel-tema. Den största expansionen är Doom’s Domain, en trist och förbryllande region som har tagits över av Victor Von Doom. Den nya kartan innehåller också mindre fokuspunkter, liknande Sentinel's Graveyard och Helicarrier.

Om Fortnite Chapter 2 säsong 4

Fortnite Chapter 2 säsong 4 kommer också att innehålla ett nytt stridspass, med 100 upplåsbara priser. Passet kommer att innehålla skinn för alla hjältar och skurkar från Marvel Universe som går med i Fortnite. Enligt Epic kommer det också att finnas extraordinära resor för Marvel Legends-skins som kommer att öppna en underliggande handling som avslöjar hjälten eller skurken inuti. Vad det än innebär.

Likaså med andra Fortnite-säsonger, den här ser till att avancera allt eftersom säsongen går. Det betyder förmodligen kriget mot Galactus för ödet för den Fortnite ön kommer att utvecklas. Det kan till och med betyda att fler hjältar kommer med i striden någon gång.

Medan Epic var genuint rättfram var i stort sett alla dessa framsteg och steg till spelet. Det finns sannolikt många mystiska påskägg som döljs i spelet som spelare kommer att upptäcka under den följande halvmånaden. Utöver det kan spelare besöka Marvel.com för att upptäcka mer om hur Nexus War i Fortnite passar in i den större Thor-historien. Det kanske också hittar ett par påskägg som inte är i spelet.