Fortnite: Kommer den nya versionen av spelet att finnas tillgänglig på alla plattformar? Klicka för att veta alla detaljer!

Fortnite är ett av de bästa och unika spelen inom sitt område. Spelet har så många avancerade funktioner. Det finns en mängd nya saker du kan utforska i spelet. Med mer än 200 miljoner spelare ombord har spelet satt flera trender. Om du har spelat spelet tidigare kanske du har lite kunskap om spelet och andra funktioner även om du inte har fått panik. Vi tar dig med på ett äventyr för att utforska det stora och täta Fortnite. Det här tv-spelet kom ut 2017. Sedan dess är det en hjärtemordare för många spelare. Epic Games är utvecklare och producent av spelserien. Spelet har tre uppsättningar och var och en handlar om olika handling och miljö. För att veta mer detaljer, fortsätt att läsa artikeln till slutet.

Fortnite Releasedatum:

Som tidigare nämnt är det tre säsonger i spelet. Den första är Fortnite: Save the World. Den var ute 2017. Och en ny trend sattes med lanseringen. Fortnite visade sig också vara en stor hit. Nästa del Fortnite Battle Royale följde också sin partner. Den var ute i slutet av 2017. Royal Battle gav 125 miljoner nya spelare. Dessutom var det ett enormt bakslag för laget. Den 6 december 2018 var nästa del ute. Fortnite Creative är också en betydande framgång. Tillverkarna har meddelat att det kommer att finnas en annan del snart. Men de har inte bekräftat datumet. Vi kommer att uppdatera dig med all den senaste informationen.Fortnite plot:

I Fortnite: Save the World kommer spelaren att vara i ett lag med andra fyra till fem spelare. Truppen måste besegra zombies. De måste rädda världen från farorna. Men Fortnite Battle Royale är helt annorlunda än den första. Här kommer det finnas minst 100 spelare i en grupp. Du måste kämpa inom dig själv, och den som är kvar kommer att vinna. Den sista delen Fortnite Creative låter dig komma åt och bygga saker. Dessutom är den mer avancerad och kreativ än de andra två.

Fortnite-spel:

Spelet är smidigt och flexibelt. Det kommer också att finnas en hacka tillgänglig. Det kommer att vara användbart som ett vapen. Dessutom, om du kommer åt V-boxen kan du antingen få en matlåda eller tillbehör beroende på delar. Både Save the World och Battle Royale är endast tillgängliga i Windows, macOS, Playstation 4 och Xbox One. Men Creative gäller för alla dessa plattformar och även för Nintendo Switch, Android och andra PlayStations också. Tillverkarna sa att nästa version skulle vara tillgänglig för alla medier.

Fortnite trailer:

Vi har bifogat trailerklippet här. Om du inte har sett den än, gör det nu.

För fler uppdateringar, fortsätt att titta på vår hemsida. Dessutom, om du älskar mitt arbete, följ då min andra artikel om The Sims 4 fusk .