'Fortnite: Klicka för att ta reda på hur länge spelet Fortnite är?

Fortnite släpptes 2017 och är ett online-videospel utvecklat av Epic Games. Det finns i tre unika spellägesversioner, men delar samma generella spel och spelmotor. Tre versioner inkluderar Fortnite: Save the World, Fortnite Battle Royale och Fortnite creative.

Det här spelet är tillgängligt på plattformar som MacOS, Nintendo Switch, Windows, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X, Android och iOS.Frågan är hur länge ett Fortnite-spel är? Vi är här för att lösa din fråga om detta. Läs nedan för att veta!

Fortnite-spelets varaktighet

Fortnite-spelet erbjuder singleplayer- och multiplayer-lägen, och båda är roliga att spela. Hur det spelade är dock lite annorlunda. I multiplayer-läge ser videospelet ut som en typisk Battle Royale. Och i singleplayer-läget fokuserar spelet på lagarbete med andra spelare och kamp mot fiender ledda av AI.

Vad är Fortnite Battle Royale? - Pocket-lint

Tiden som det tar att slutföra en berättelse med tur beror på många faktorer. I allmänhet tar det cirka 100 timmar att slutföra singleplayer-läget. Utöver detta kan det ta upp till 130 timmar att möta alla återstående uppdrag.

Flerspelarläget kan spelas 'n' antal gånger eftersom det beror på spelaren, om titeln faller enligt hans smak eller inte. Spelet kan pågå allt från några minuter till upp till 30 minuter.

Fortnite-spelets popularitet

Även efter tre års utgivning är spelet fortfarande ett av de berömda och hett diskuterade spelen i spelhistorien. Det är gratis och finns på flera plattformar som nämns ovan. Spelet är enkelt men otroligt uppslukande. Designen på det här videospelet är attraktiv, och det finns veckouppdateringar och utmaningar. Spelet har en tecknad estetik. Däremot finns det inget blod eller något annat vuxenämne.

Det finns tre spellägesversioner.

  • Rädda världen: Spelarna arbetar tillsammans för att bekämpa zombies, samla ihop resurser och baser eller försvarade hus från attack. Det finns ingen sådan historia, och det är mer som ett överlevnads- och konstruktionsspel.
  • Battle Royale: En av de mest populära spellägesversionerna, spelarna, placeras på en ö i luften utan vapen. De måste hitta vapnen på ön för att överleva.
  • Kreativt: Det låter spelare göra sina privata kartor med byggnader och hinder. De kan bjuda in andra spelare till sin ö där de kan ha matcher.

Vill du veta mer om Fortnite? Håll koll på min nästa artikel om V-Bucks i Fortnite .