Fortnite: Hur slutför man båttidsprov på Motorboat Mayhem? Vet allt här!!

Motorboat Mayhem kan hittas bara sydväst om Lazy Lake, i den massiva sjön nedanför. Vad du skulle vilja försöka göra är att skaffa ett skepp och sedan ta det till startlinjen. Bär för närvarande ringarna runt banan för att avsluta utmaningen!

Ett av de mer hållbara målen i Fortnite är utmaningen för säsong tre vecka åtta, som kräver att du slutför testversionen av motorbåten Mayhem. Det kvadratiska måttet flera punkter att dölja med den här, som var man kan söka upp åtalet och hur man uppnår det. I motsats till en hel del av Fortnites veckovisa utmaningar, skulle den här kräva viss förmåga att slutföra. Men vi kommer att visa dig det mest okomplicerade tack vare att du har gjort bilden, dessutom var du kan söka efter rättegångens plats.

Här är ett sätt att slutföra testversionen av powerboat Mayhem i Fortnite.Varför att leta upp rättegången om motorbåten Mayhem

Innan du börjar rättegången måste du ta reda på var du vill söka upp den. Lyckligtvis är det enkelt att hitta - och du kommer att inse det på ön direkt norr om Misty Meadows. När du väl dyker upp på planet, initiera ditt segelflyg direkt för att få en väg till vart dina fiender landar. Om kusten är uppenbar, flytta och landa på den lilla ön varhelst rättegången hittas. Om du ser fiender skapa sitt tack till den här platsen, skulle du möjligen behöva glida till en unik nära en position för att hålla dig långt från de motsatta spelarna. Jag försäkrar dig om din förmåga, flytta sedan och ta ut dem.

Oavsett vilket kommer du att inse en eller två båtar i närheten, så hoppa in och stanna med en bild av en klocka och två paddlar, belägna på den nordvästra delen av denna ö. Att passera genom stoppet kan börja rättegången, vilket kräver att du samlar eller bär alla åtta klot under detta utrymme.

Hur man slutförbåt Mayhem rättegång

Denna rättegång är ganska svår på grund av att du inte har mycket tid på dig att avsluta den. Och eftersom båten inte är så exakt som du kanske hoppas. Du kommer att vara tvungen att vara nästan perfekt tillsammans med din körning. I huvudsak fungerar det som du förväntar dig: bär alla kontrollpunkter inom den tilldelade tiden. Det finns en vägrad väg som avgränsar i bilden överst. Leden du måste ta visas i rött, med den cirkulära delen som representerar din startposition och pilen är spetsen.

Tips för efterbehandling de båt Mayhem rättegång

Det kommer med all sannolikhet att ta dig många försök. Men du kommer så småningom att få den här med touch tur och några förmågor. Om du misslyckas kommer du att starta om kontinuerligt. Ändå tenderar vi att föreslå att du lyssnar på cirkeln. På samma sätt, som alternativa fiender, som förmodligen kan åta sig att ta dig ut om de ser dig kryssa runt på ett fartyg. Ju längre du betalar här, desto mer sannolikt är det att du fastnar i stormen eller av en annan fiende. Utmaningen är svår nog eftersom det inte är fiender som skjuter på dig.

Du kommer också att vilja hålla utkik efter de nära hajarna som också kan försöka ta dig ut. Tänk på att ta ett annat fartyg eller ta lite bränsle från den närliggande stationen. Det är dessutom en ärlig plan att gå tillbaka till början om du missar en bland kontrollpunkterna. Eftersom tidsramen du måste räkna med är smal eftersom den är det. Du måste kämpa ner till startlinjen för att starta om utmaningen.

Som med de flesta veckovisa utmaningar. Du får 35 000 XP för den här och även tillfredsställelsen av att veta att du slår en bland de svårare veckoutmaningarna.

Om du tycker att min artikel är användbar kan du också gå igenom min andra artikel Mortal Shell-spel