Fortnite: Fördelarna du kan njuta av genom att använda V-Bucks i Fortnite! Läs för att veta alla detaljer!

Fortnite, utvecklat av Epic Games, är ett online-videospel som släpptes 2017. Detta videospel finns tillgängligt i tre unika spellägesversioner; dock delar de samma generella gameplay och spelmotor. Dessa tre versioner är Fortnite: Save the World, Fortnite Battle Royale och Fortnite Creative.

Köp Fortnite - 1 000 V-Bucks - Microsoft Store en-IN

Spelet är tillgängligt på Windows, Mac OS, Nintendo Switch, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox series X, iOS och Android.I det här videospelet används V-Bucks som valuta i spelet.

Om du är ny på detta Fortnite-arbete, oroa dig inte! Vi kommer att uppdatera dig om V-Bucks valuta i detaljer.

V-Bucks

V-Bucks är en spelvaluta som används i Fortnite. De kan användas för att köpa saker som kläder, hackor, wraps, emotes och stridspass. V-Bucks-korten finns dock inte i alla delar av landet. Fortnite-teamet arbetar med kortleverantörer och återförsäljare för att föra dessa kort till fler butiker i fler länder.

Dessutom kan dessa V-Bucks-kort inte överföras mellan konton.

Användning av V-Bucks i Fortnite

Det finns många användningsområden för V-Bucks. De kan användas för att köpa Loot Llamas i spelversionen, Save the World. Dessa lamor belönar dig med överlevande, försvarare, hjältar och scheman för att skapa vapen och fällor.

Trots förbud kan Fortnite laddas ner på Samsung-telefoner via ...

V-Buckarna kan användas i Battle Royale för att köpa säsongsbetonade kamppass och kosmetiska föremål. De kosmetiska föremålen inkluderar segelflygplan, kostym och hackor. Likaså innehåller den nya säsongen en ny typ av kosmetika som fallskärmshoppning FX spår, Back Blings, Loading screens, wraps, musik och husdjur.

För närvarande är V-Bucks det enda föremålet som kan delas mellan spellägena.

För att få tillgång till gratis V-Bucks i Fortnite.

Det finns olika sätt att få gratis V-Bucks i Fortnite. Det inkluderar:

  • Leveling up: Det trevliga sättet att tjäna gratis V-Bucks är genom att höja spelet. Spelare kan gå upp i nivå genom att slutföra utmaningarna och uppdragen. De kan också samla erfarenhetspoäng genom att spela en match. Efter att ha tjänat gratis V-Bucks kan de använda dem för att köpa föremål i spelet i detta videospel.
  • Dagliga utmaningar och inloggning: Det enklaste sättet att få gratis V-Bucks är genom att slutföra dagliga utmaningar som kan låta dig tjäna 50-100 V-Bucks. Genom att helt enkelt logga in dagligen kan du också tjäna gratis V-Bucks.
  • Rädda världen: Den här Fortnite-kampanjen hjälper dig också att tjäna gratis V-Bucks. Det erbjuder vissa utmaningar och uppdrag som måste slutföras för att göra dessa. Och med dessa V-Bucks kan du köpa och få tillgång till Pinata Llamas som ger ytterligare utmärkelser.

Det är avslutningen för idag!

Om du hittade min artikel kunnig kan du kolla in min andra artikel om Sonic Mania fuskkoder .