Första The Batman-filmaffischerna satte tonen för Robert Pattinson-omstarten? Klicka här för att veta hur?

Ovärderlig filmisk egendom The Batman kommer att släppas i oktober 2021 eftersom produktionen av densamma har fortsatt efter en lång paus i pandemin i år. Den här gången får Matt Reeves, den berömda krigsdirektören för Apornas planet, i uppdrag att ta fram Dark Knight på skärmen. Filmen lär sig av superhjältens tidigare filmer och förväntas ge sin senaste version av batman med Robert Pattinson som avatar av Caped Crusader. Filmen kommer att innehålla en yngre version av mörk riddare som bekämpar brott under hans första dagar. Filmdelen kommer att förlita sig mest på hans detektivkunskaper än fysiska. Här är en video för dig: https://www.youtube.com/watch?v=aF3jVodoVXc

Filmaffisch

För att markera inledningen av produktionsprocessen kommer DC fandom-eventet att avslöja sin första look lördagen den 22 augusti. Reeves visade glädje över detsamma och twittrade från sitt twitterkonto den ursprungliga affischen för DC:s Batman skapad av artisten och utgivaren Jim Lee. Affischen är satt på en mörkröd lapp med London som bakgrund. Bilden föreställer en skräckinjagande slagfärdig batman som stiger ner från himlen över en staty på brottsgatorna i Gotham.

DC Fandom-evenemang

DC Fandom är en digital konvention som syftar till att ge de senaste nyheterna om ikoniska serietidningar och TV-program från DC. I allmänhet är det ett endagsevenemang men DC har nyligen beslutat att dela upp det i två separata evenemang. Det första evenemanget heter Hall of Fame som kommer att äga rum den 22 augusti och visar alla populära filmer från serien. Här kommer listan: 1. Batman
 2. Wonder women 1984
 3. Flampunkt
 4. Självmordsgruppen
 5. Svart adam
 6. Rättvisans liga
 7. Svart blixt
 8. Morgondagens legender

De ovan nämnda filmerna kommer att visas med 25 minuter vardera. Dessutom kommer det att finnas en frågestund med Matt Reeves angående filmen The Batman. Vi kan förvänta oss att få fler uppdateringar angående den kommande TV-serien baserad på Gotham som är planerad att komma till HBO Max någonstans i framtiden. Den andra omgången av Fandom Explore the Multiverse har planerats runt mitten av september. Rapporter tyder på att det skulle vara den 12 september. Största delen av det kommer att förbli tillägnad fansen för deras stöd till favoritsuperhjältar. Evenemanget involverar:

 1. Paneldiskussion om DC-animation
 2. Stödja återföreningar med skådespelare
 3. Barnfokuserat innehåll.

Snart kommer Annan viktig information om de kommande serierna och videospelen att tillhandahållas. Vi kommer att hålla dig uppdaterad om detta.