Första afroamerikaner, första asiatiska amerikan och första kvinna med färg vicepresidentkandidat Kamala Harris talar om vit liberalism, och symbolerna för ras och status!!

Kamla Harris är redo för att acceptera Demokratiska partiets vicepresidentnominering. Det har också varit ganska smärtsamt att se svarta kvinnliga politiker låtsas spänning över det historiska urvalet.

Vad handlar fallet om?

Så snart Kamala Harris förbereder sig för att acceptera Demokratiska partiets vicepresidentsnominering. Det har blivit ganska smärtsamt att se svarta kvinnliga politiker låtsas spänning över det historiska urvalet.De erkänner Kamala Harris som en komplex symbol och fanbärare för svarta politiska prestationer. Det finns till och med människor som ser henne som en återgång till en tidigare tid. En bild som svarta kvinnor har utmanat för att bekräfta sin egen existens.

Först av allt, Harris val ses över som en stereotyp av raspreferens och social acceptans i hela Amerika. Det är en stereotyp om ljus hy, rakt hår, en flytande rasbakgrund som är bortkopplad från den traditionella svarta upplevelsen. Detta är också en lätt vädjan till de vita liberalernas inkluderande känslighet.

För det andra, valet av hennes målar in i ett hörn Svarta kvinnliga ledare med mer autentisk erfarenhet. Det tvingar dem att anamma en historisk förstagång som skulle undergräva deras egen naturliga skönhet, kultur och hårda arbete för att tjäna vilken plats som helst i solen. Detta skulle samtidigt tillåta Harris att rida på medborgarrättskamperna och prestationerna.

Därför finner sig den svarta politiska klassen än en gång något lurad av sitt överberoende av liberalerna, så man kunde faktiskt ha sagt att de är part i sin egen undergång.

Nu, vad kommer snart att följa?

I alla dessa rasmässigt splittrade tider har vicepresidentens val skickat ett inte så subtilt budskap till det svarta folket. Allt detta har uttryckt att svarta liv är viktiga för det demokratiska partiets elit. Men samtidigt måste eliten kanske värdesätta de svarta med ljus hy och otraditionell bakgrund lite mer än de gör. Allt detta tillgodoser den gamla socialpsykologin av kolorism och status i vår kultur. Detta kan definieras som slavmentaliteten, eller den med kolonialideologin

Ännu mer, de begåvade kvinnliga politikerna sattes i positionen som andra tävlande i en Miss America-tävling. De fick stå i det bildliga offentliga rampljuset med obekväma leenden och applåder. Mediekunniga krönte Harris med den stökiga beskrivningen som den första afroamerikanen, den första asiatiska amerikanen och den första kvinnan i färg som vicepresidentkandidat.