För Anil Kapoor kommer fitness alltid först. Här är bevis

Anil Kapoor tar sin träningsrutin på största allvar. Anledningen till att vi säger detta är för att skådespelaren, som just nu är på semester i alibaug, delade en video där han tränar. Han skrev att för honom kommer konditionen alltid först. I klippet kan Anil Kapoor 63 ses springa på stranden i vit t-shirt och svarta byxor. Han rubricerade sitt inlägg: Under lockdownen drömde jag om stranden.

https://www.instagram.com/p/CFEU7udBNrX/?utm_source=ig_web_copy_link

Drömmer om att fly...äntligen kommer jag till stranden och min tränare Marc Mead får mig att sprinta...konditionen kommer alltid först...Det handlar inte om platsen utan om engagemanget. Skådespelaren spurtar i så hög hastighet att det är omöjligt att tro att han är 60 plus. nil Kapoors video får oss att inse att vi inte kan skapa ålder eller plats eller något annat som en ursäkt för att hoppa över träning. Mer kraft till den starkaste skådespelaren i branschen!Skådespelaren, förra månaden, postade en video på sig själv när han tränade ben och skrev: Hoppa aldrig över bendagen! #tisdagsträning #starkarevardag #inga ursäkter.

Sprintfördelar

Sprint är handlingen att springa över en kort distans under en begränsad tid. Och det är känt att det har många hälsofördelar. Sprinting förbättrar uthållighet och kraftprestanda. Det bränner överflödiga kalorier och hjälper till med ämnesomsättningen, vilket inducerar viktminskning. Sprint är också en intensiv form av konditionsträning som i sin tur förbättrar hjärthälsa genom att göra den starkare och effektivare. Dessutom ökar det muskelstyrkan.

Anil utnyttjade sin tid hemma under lockdown genom att arbeta på sin kropp. Han hade avslöjat sin nya förstärkta look på Instagram för några månader sedan och gjorde det klart att han inte hade tagit några kosttillskott för att få den önskade kroppen. På tal om samma sak hade han skrivit i ett av sina inlägg på Instagram. Jag har inte tagit någon form av kosttillskott i denna process. Min tränare Marc och jag har pratat om att göra den här typen av ombyggnad av min kropp i lika många år som vi har varit tillsammans, vilket är 6 år!

Tid var alltid en stötesten, eller filmkrav, rekommendationer, sociala skyldigheter eller familjetid. Varje år skulle vi säga att vi – i år förvisso. Nu i dessa mycket svåra omständigheter är tid något som vi alla verkar ha en hel del av, så varför inte använda den här tiden till att göra de saker du alltid lovat dig själv att du skulle göra. Stärk din kropp, bygg muskler, bygg immunitet, bygg flexibilitet. Respektera din kropp. Vi kanske aldrig har så mycket tid tillgänglig för oss någonsin igen.