Florida State dekaner lovar att avbryta lokal cigarettförsäljning

Pat Moore, med Chester County, Pa., Health Department, fyller en spruta med Moderna COVID-19-vaccin innan den administreras till akutsjukvårdspersonal och sjukvårdspersonal vid Chester County Government Services Center, tisdag 29 december 2020, i West Chester, Pa. (AP Photo/Matt Slocum)

Floridas demokratiska parti kräver att Floridas statliga demokratiska kommitté (DCC) tar bort en kontroversiell åtgärd från sin partiplattform. Som svar på en kontroversiell åtgärd som införts i Floridas lagstiftande församling som skulle höja tobaksskatterna, försöker DCC upphäva den nya lokala CO Vid 19-förordningen. Denna åtgärd kommer att träda i kraft den 1 juli och har redan röstats fram i Floridas representanthus tidigare denna månad. Initiativet har redan godkänts av senaten tidigare denna månad, men det kommer att gå till kammaren för en slutlig omröstning när alla nödvändiga underskrifter har samlats in. Om kammaren antar resolutionen kommer den nya lagen att träda i kraft omedelbart, trots alla invändningar från Floridas största affärslobby.

Enligt statens representant John Mica, som skrev författningsändringen, har folket i Florida beslutat att de vill ha tobaksskatterna. De har röstat för intäkterna. Varför har vi då fortfarande en tobaksskatt? Han fortsatte, jag förstår bara inte varför just denna bestämmelse läggs till i räkningen. Han noterade att en majoritet av Floridianerna vill ha grundlagsändringen för att förbjuda all beskattning av försäljning, inklusive de i lokala kommuner, eftersom de inte vill att deras valda ledare ska lägga till ytterligare en skattehöjning för Floridas medborgare.Floridas DeSantis flyttar för att avbryta lokala COVID19-restriktioner

I ett brev adresserat till både kammaren och senaten uppmanade Floridas demokratiska parti båda kamrarna att konsolidera de föreslagna skattehöjningarna. Mica angav att han hade för avsikt att lämna in en räkning för detta så snart som möjligt. Men enligt honom kommer förslaget att behöva få en slutlig omröstning i parlamentet innan det går till en slutlig omröstning i Florida State Legislature. Förslaget förväntas få stöd från Floridahuset och några få demokrater i senaten. Om det går igenom är det enda riktiga tvivel om Floridas högsta domstol kommer att upprätthålla beslutet.

  Föregående artikel Tyler1 gf: VEM ÄR HON? Fusk? EXKLUSIV INFORMATION!!! Personligt liv | Förhållande | Spelarliv. Nästa artikel Northern Rescue säsong 2 EXKLUSIVA nyheter! Datum avslöjade! Släpps 2021?

  Fler artiklar

  Nicola Peltz Beckham vägrar något drama med svärföräldrar

  9 oktober 2022

  Katy Perry vägrar att skaffa barnskötare på heltid till dottern

  9 oktober 2022

  Elizabeth Hurley och hennes sexiga klänning. Allt om henne här

  9 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022