Florida Goethanol PAC, klagomål om väljarbedrägeri, förvandlade stämning till politisk attack

Florida Goethanol PAC, klagomål om väljarbedrägeri, förvandlade stämning till politisk attack

Floridas regering undertecknar GOP:s röstlagskritiker kallar oamerikansk

Republikanska väljare i Florida är måltavla av vad som anses vara en smutsig och smutsig kampanjstrategi som kallas röstköp. Även om många juridiska experter har fördömt den taktik som används av Floridas utrikesministers kontor som väljarskräm, verkar dessa ansträngningar ha haft en märkbar inverkan på valdeltagandet. Många lokala valtjänstemän säger faktiskt att valdeltagandet för det kommande valet i november kan bli ännu lägre än vanligt. Bland skälen som nämns för denna nedgång i valdeltagandet är politiskt motiverade handlingar som den utbredda användningen av väljar-ID (som vissa invånare i Florida måste visa upp när de röstar) samt initiativ för väljarutbildning som har främjats av framstående politiker i Florida. Faktum är att många vallagskritiker har undrat om dessa ansträngningar från Floridas lagstiftande församling och Floridas utrikesminister är utformade för att begränsa mängden röstning som sker i denna kritiska svängningsstat.

Enligt Florida Department of State är det väljarbedrägeri för varje person som inte har registrerat sig för att rösta att begära en frånvarande omröstning. Lagen anger också specifikt att det är olagligt för en person som har röstat att försöka få antingen en fri frånvaronomröstning eller ett byte av registreringskort. Utöver denna regel för sunt förnuft tillåter Floridas begränsningsstadga en person som har dött att begära en ändring av röstregistreringen inom 60 dagar efter dödsfallet. Men enligt Floridas begränsningsstadga kan en person som har flyttat till Florida mer än sextio dagar före ett val registrera sig för att rösta. Många län i Florida har också klarat sina egna krav på väljaridentifikation, som varierar från stat till stat. Florida är en av endast ett fåtal delstater som kräver att varje form av ID tillhandahålls till en potentiell väljare för att bevisa medborgarskap.Enligt vallagsexperter har klagomålen om väljarfusk i Florida nästan ignorerats av lokala valtjänstemän. Faktum är att många valtjänstemän har varit avgörande för att skapa nya sätt för väljarna att skydda sin integritet och säkra röstsummor. Som svar på den senaste tidens ökning av klagomål har många statliga åklagare utfärdat uttalanden där de förklarar att de inte skulle lämna in åtal för väljarbedrägeri om de inte kunde återfå de olagligt avgivna rösterna. Bland de senaste segrarna för Florida Goethanol PAC och andra väljare som är oroade över valoegentligheter, var det framgångsrika återkallandet av US House District 17th District Congressional Candidat sittande Allen West.

  Föregående artikel Maid Sama Säsong 2: Japansk ROMANTISK KOMEDI!!! Releasedatum [BEKRÄFTAD]!? | Karaktär | Handling | Trailer | UPPDATERINGAR!! Nästa artikel Jaden Smith död? Verklig sanning om hans hälsa, HOAX avslöjad!

  Fler artiklar

  Komi Can't Communicate Chapter 374 - Förväntat releasedatum, handling och allt annat här

  11 oktober 2022

  'Solo Leveling', allt redo att släppas 2023! Kolla in de senaste detaljerna här

  9 oktober 2022

  Nicola Peltz Beckham vägrar något drama med svärföräldrar

  9 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022