Flera båtar sjunker vid pro-Trump båtparad på Lake Travis i Texas: klicka här för att veta mer!

En båtparad på sidan av USA:s president Donald Trump svärmade Lake Travis i Texas på lördagen. Det skapade vågor och grova vatten som drev i alla fall fyra fartyg att sjunka och andra att kollidera med stenar. Grannskapsmyndigheter uppgav, bland annat att ingen kom till skada.

Det var verkligen ett extraordinärt antal båtar, sa Kristen Dark, offentlig informationsansvarig för Travis County Sheriff's Office. Hans agenter tittar på sjön. Några av fartygen sjönk. Lake Travis är en butik vid Coloradoströmmen som är en känd plats för drifting, fiske, simning och andra fritidsaktiviteter.Om Dark statement

Dark säger att extra tjänstemän skickar till önskemål om att Lake Travis Trump Boat Parade kommer att bygga antalet fartyg på vattnet. Men att de trots allt fick otaliga bråksamtal. Vid den tidpunkt när de alla började röra sig på dubbelt så skapade det vaknar, sa Dark.

Tillfället har varit att publicera Facebook och uppmanat båtar av alla slag att delta. Ägarna att försköna sina kärl i hängivna nyanser. De flyger lika många Trump-banderoller som hon kan hantera. Oavsett händelser står inga sår eller hälsorelaterade kriser för, säger Christa Stedman. Han är en representant för Austin-Travis County Emergency Medical Services.

Om Lake Travis i Texas

Lake Travis är en reservoar vid Coloradofloden i centrala Texas i USA. Reservoaren har formats 1942. Den har formats av utvecklingen av Mansfield Dam på den västra kanten av Austin. Det samlas explicit för att innehålla översvämningsvatten som omedelbart översvämmer lutande lokalitet. Under dess utveckling, efter en allvarlig översvämning i juli 1938, ökar dammens statur för att inkludera kapacitetsgränsen med avseende på översvämningsvatten.

Lake Travis fungerar huvudsakligen som en översvämningskontroll och den verifierbara minsta till största vattenhöjdsförändringen är cirka 100 fot. Bara under 2018 såg det en 20-fots djupstegring inom en ensam 24-timmars tid. Med 30 kvadratkilometer av ytzonen har Lake Travis den största lagergränsen av de sju förråden som kallas Highland Lakes.

Den sträcker sig 65 miles (105 km) uppför floden från västra Travis County. Sjön ligger i en exceptionellt serpentinbana in i södra Burnet County till Max Starcke Dam. Det användes för översvämningskontroll och som vatten graciöst. Sjön har också använts för elektrisk kraft ålder och nöjen. Pedernales River, en betydande matare av Coloradofloden, rinner ut i sjön från sydväst i västra Travis County.