Fireforce Säsong 2: Kommer Shinra att kunna rädda skogen? Klicka för att veta mer om rollbesättning, handling, releasedatum och mycket mer!

Fireforce är en Shonen-anime av David Production, härledd från en manga med liknande namn. Denna anime-serie har över 24 avsnitt för den första säsongen, medan uppföljaren fortfarande pågår. Eldstyrkan är en vuxenserie och innehåller seriös vuxenhumor. Den första säsongen var inte så framgångsrik, men den andra säsongen har visat sig vara en ganska anmärkningsvärd sådan jämfört med den första delen.

Den andra säsongen har redan kommit, och den här gången är konstverket och regin mycket bättre. Dessutom har uppföljaren också en smak av mogen dramatik tillsammans med fantastiska actionsekvenser. Därför har det framgångsrikt skapat en inverkan på fansens hjärta.Fireforce, säsong 2: Releasedatum

Uppföljaren sändes den 3 juli 2020. Totalt sju avsnitt är tillgängliga hittills för den andra säsongen. Samtidigt avslutades säsongen den 1 februari 2020. De åtta avsnitten släpps för den andra säsongen den 21 augusti 2020.

Fireforce: Storyline

Den första säsongen börjar med Shinra Kusakabe, en ungdom som är känd som Devil's Footprints. Han får ett sådant husdjursnamn på grund av sin förmåga att tända sina fötter efter behag. Shinra går med i särskilt brandstyrkaföretag 8, ett brandkårsteam med pyrokinetik som förstör Infernals. Så småningom får han sitt första uppdrag, att rädda hustrun till en fabriksägare, som blev Infernal.

Berättelsen spårar sedan hans resa med att slutföra flera uppdrag. Säsongen avslutas med Shinras strid med Commander Burns. Berättelsen går in i en tillbakablick där Shinras mamma 12 år tidigare blir horned Infernal för att rädda honom. Burns anländer till platsen och räddar Shinra, men pojkens demoniserade mamma tar Sho och levererar honom till evangelisten. Burns inser uppvaknandet av Adolla Link i Shinra, men för att dölja honom från de vita klädda berättar han för Shinra att hans familj är död.

Han avslutar berättelsen med att avslöja att han förlorade sitt högra öga på grund av evangelisten, men fick användningen av Adolla Link. Burns berättar för Shinra att hans demoniserade mamma fortfarande kan vara vid liv inom Adola-länken, så Shinra ordnar att träffa kapten Soichiro Hague från Company 4, i hopp om att använda sin koppling till länken för att göra sin infernaliserade mor till människa igen. Några veckor senare lämnar Shinra Company 6 och kommer hem med en fest som anordnas av Company 8, inklusive Hibana, Benimaru, Konro och Karim.

Fireforce, säsong 2: Handling

Uppföljaren börjar med att normalisera allas liv. Men Shinra lovar att hitta ett sätt att konvertera infernalerna tillbaka till vanliga människor och avslöja mysteriet med Evangelist och Adolla brister. Berättelsen går vidare mot Shinras kamp för att reda ut detta mysterium och gå med flera nya medlemmar.

Det senaste avsnittet som uppdaterades var avsnitt 7, där brandstyrkan anländer till Avalon på det asiatiska fastlandet. Och Takeru Noto återförenas med sin mamma. Hon avslöjar att någon genomsökte deras grönsaksträdgård. Resten av gruppen förbereder sig för att resa till platsen för en rumslig spricka. När de kör inåt land påverkas teamet, förutom Victor som bär en mask, av en gas som strömmar ut från sprickor i landets yta som fungerar som ett stimulerande, vilket får dem att bete sig oberäkneligt och farligt.

Plötsligt attackerar en gigantisk maskliknande best dem och en talande mullvad hoppar upp på deras fordon för säkerhets skull. Shinra och Orgun försöker leda bort masken, och de gräver fram mullvaden, Scop, som är ansvarig för att genomsöka Noto-trädgården på grund av dess potatis. Scop föreslår att guida dem till sitt hem, en oas nära den rumsliga klyftan som sedan har tagits över av inkräktare.

Längs vägen möter de Scops vän, Yata, en talande kråka, och den kvällen bevittnar teamet en mängd Infernals som vandrar på landsbygden. När teamet anländer till oasen visar Yata Shinra Tabernaklet, en Amaterasu som liknar den i Tokyo Empire. Scop leder dem genom en skog spridd med skräp från tidigare mänskliga bostäder, och de kommer fram till en av pelarna som omger tabernaklet. När de närmar sig attackerar infernaliska hundar som är associerade med inkräktarna dem, men Tamaki sätter dem i vila. Senare hör Shinra en inre röst som säger åt honom att rädda skogen.

Fireforce, säsong 2: Medverkande

Fireforce, säsong 2: Officiell trailer

Den officiella trailern var tillgänglig den 21 mars 2020. Ta en snabb titt på den här trailervideon för en snabb sammanfattning.