Finns en ny hjälte ombord för Spider man: Into the spider-vers uppföljare? Klicka för att veta mer om handling, releasedatum och mer!

Animerade superhjältefilmer har en enorm fanbas, och fansen är inte begränsade till barn. Nåväl, då rustar fansen upp, eftersom vi kommer att dela en fantastiskt god nyhet med dig. The Spider-man: Into the spider-vers, återvänder med en uppföljare. Fortsätt läsa för att veta mer.

Spiderman: Into the Spider-verse II är uppföljaren till en fantastisk animerad film från 2018, producerad av Columbia Pictures och Sony Pictures Animation i samarbete med Marvel. Den här uppföljaren är under ledning av Joaquim Dos Santos med manus under David Callaham. Filmen börjar i ett alternativt universum som kallas Spiderverse.Spiderman: Into the Spider-vers II: Releasedatum

Produktionsarbetet för den här uppföljaren började 2018. I november 2019 deklarerade Sony officiellt angående uppföljarens ankomst den 8 april 2022. Men på grund av den befintliga pandemisituationen som leder till ett stopp i produktionerna är allt lagt på hyllan.

Animationsarbetet startade dock i juni 2020, och tillverkarna bestämde sig till slut för att flytta sitt releasedatum från april till 7 oktober 2022. Detta nuvarande pandemiscenario resulterade i en trasslig tidslinje. Så fans, ni måste alla vänta lite längre på filmen.

Spiderman: Into the Spider-vers II: Storyline

Som vi alla vet är den här filmen en uppföljare till 2018 års animerade superhjälteactionfilm, Spider-man: Into the Spider-vers. Historien börjar i New York, där en tonåring, Miles Morales, kämpar för att möta sin pappas förväntningar. Hans far, Jefferson Davis, som är polis, hatar Spider-Man. Under tiden går Miles på internatskola och kämpar för att anpassa sig till omgivningen. Hans farbror, Aaron, besöker honom och för att muntra upp honom tar han honom till en övergiven tunnelbanestation för graffitimålning. Men där blir Miles biten av en radioaktiv spindel och får spindelliknande förmågor, liknande Spiderman.

När han återvänder, avslöjar han en SuperCollider byggd av Kingpin, i hopp om att få tillbaka sin döda son och fru från en parallell värld. Efter att ha gjort den här fantastiska upptäckten blir Miles chockad och ser hur Spiderman försöker inaktivera denna kolliderare medan han slåss med Kingpins goons. Efter en serie av en actionsekvens räddar Spiderman Miles men knuffas i sin tur in i Collider, vilket resulterar i en explosion och en allvarligt skadad Spiderman. Så småningom blir Miles den nya Spiderman som kan avge en bioelektrisk giftsprängning.

Filmen slutar med att Kingpin fängslas och Jefferson erkänner Spiderman som en superhjälte. Miles accepterar sitt nya ansvar och alla andra hjältar återgår till sina dimensioner. Någonstans, i en annan dimension, reser Miguel O'Hara till NewYork, 1967 och grälar med det universums Spiderman.

Spiderman: Into the Spider-vers II: Plot

Källor avslöjar att den här uppföljaren främst kan fokusera på romantiken mellan Miles och hans interdimensionella webb-slingervän, Gwen Stacy. Förutom deras kärlek kommer även andra spindelkaraktärer att vara i rampljuset. Vi förväntar oss att den här uppföljaren kommer att bli mer framgångsrik än den föregående och vara full av spännande vändningar. Utforskning av Miguel O'Haras interdimensionella resor kan också förekomma. Den ursprungliga handlingen är fortfarande under wraps. Låt oss vänta på filmen för att veta mer.

Spiderman: Into the Spider-vers II: Cast

Det finns många spider man-karaktärer. Så vi värvar bara huvudkaraktärerna här.

Men tillverkarna twittrade angående en annan superhjältes ankomst. När det gäller rollbesättningen av denna superhjälte, är det fortfarande hemligt. Kolla in tweeten här.

Spiderman: Into the Spider-vers II: Officiell trailer

Den officiella trailern för uppföljaren har ännu inte kommit. Vi förväntar oss att den kommer att finnas tillgänglig någonstans närmare releasedatumet. Men för tillfället kan du njuta av Spiderman: Into the Spiderverses trailer för en snabb sammanfattning.

För ytterligare uppdateringar, håll utkik och håll dig säker.

Om du tyckte att mitt innehåll var intressant, se gärna mina andra artiklar också. ComicCon @Home