Finns det animer som Hunter x Hunter ?? Lär dig vår topp 5-lista!! Senaste | 2021 |

Finns det anime liknande Jägare X jägare ?? Det finns inte många animer som är bättre ställen att börja än Hunter X Hunter. Handlingen kretsar kring Gon och hans följeslagare, särskilt hans bästa kompis, Killua, en barndomsmördare, innan han tog jägarexamen. Både Killua och Gon blir till slut licensierade jägare, en titel som kommer med sina egna fördelar som kan hjälpa dig att snabbt jaga monster, personer eller värdesaker.

Medan de konfronterar dödliga fiender och besvärliga situationer försöker de två få styrka och uppnå Gons mål att hitta sin far.

Eftersom Hunter x Hunter ofta är ett av de första programmen där människor blir känslomässigt fästa, här är fem olika animer med liknande stilar, ämnen och atmosfärer, inklusive några som du kanske inte har sett förut.De fem animerna som Hunter x Hunter:

anime som hunter x hunter

Made in Abyss:

Båda animerna är fantastiska äventyrsprogram med ungdomliga, otroligt glada och oskyldiga huvudkaraktärer som möter många svårigheter i sin strävan att hitta sin saknade far. När de reser världen runt får de också sällskap av en mycket trogen kompis. Båda programmen verkar lättsamma till en början, och blir sedan gradvis mörkare när sanningen långsamt avslöjas.

Riko, en äventyrlig tjej, är huvudpersonen i Made in Abyss. Hon är angelägen om att upptäcka sin mamma, föll till djupet av avgrunden för att hitta gamla artefakter och återvände aldrig till ytan.

Riko stöter på en mekanisk unge vid namn Reg en ödesdiger dag när han arbetar i det övre skiktet av avgrunden, och de två blir omedelbart oskiljaktiga. Reg verkar vara utrustad med robust teknik, men han har inget minne av hur han reste sig från djupet av avgrunden till toppen.

Riko tar snabbt ett beslut och bestämmer sig för att gå till det lägsta lagret av avgrunden med Regs hjälp, riskera sitt eget liv och bevittna skrämmande avslöjanden om avgrunden. Made in Abyss är en anime som Hunter x Hunter.

Kommer det att finnas en Death Note säsong 2? Ta reda på allt om Death Note säsong 2, CONFIREMED?

anime som hunter x hunter

Boku no Hero Academia:

Båda är otroligt populära shounen-animeserier med massor av action och förmågor. De primära karaktärerna är ungdomar som måste klara en sträng examen för att avgöra om de är lämpliga att vara hjältar (BHA), precis som jägare från HxH.

Izuku, huvudpersonen i BHA, är slående lik Gon från HxH. Han strävar efter att bli starkare, går igenom omfattande träning för att förbättra sig själv och får en ny superkraft som måste bemästras ytterligare.

Berättelsen om Boku No Hero Academia kretsar kring ett litet barn som heter Izuku Midoriya, som är känd för att vara en ungdom utan egenheten. Denna speciella kraft är dock relativt vanlig. Han idoliserar och uppskattar proffshjältar, supermänniskor med de mest potenta påhittarna som skyddar städer och deras befolkningar från fiender. Trots sin värdelöshet och svaghet tog han en livsavgörande beslutsamhet att bli en proffshjälte oavsett vad. Boku no Hero Academia är en anime som Hunter x Hunter.

anime som hunter x hunter

Fullmetal Alchemist: Brotherhood:

Båda dessa animer är bland de bäst rankade shounen-animerna genom tiderna, vilket borde ge dig en uppfattning om hur fantastiska de är. De är båda sofistikerade, icke-traditionella berättelser med en mörk men ändå fängslande historia och utmärkta och sympatiska karaktärer.

Det återkommande ämnet är vänskap och broderskap, som syns i Killuas förhållande till Gon och Edwards förhållande till sin bror Al. Konflikterna är inte bara för skojs skull; de fyller en funktion i serien.

Handlingen kretsar kring Edward Elric, ett alkemigeni som försöker ta reda på hur han ska hämta sin brors fysiska kropp, som försvann efter en katastrofal förvandling. Fullmetal Alchemist: Brotherhood är en anime som Hunter x Hunter.

anime som hunter x hunter

En bit:

Bortsett från det faktum att de båda är spännande stridsshunen med alla förväntade inslag av superkrafter, episka stridsscener och vänskap. Huvudpersonerna är också häpnadsväckande lika. Båda är unga killar som är rena och omtänksamma och drivs av att uppnå sina ambitioner och ambitioner.

Gol D. Roger var känd som Pirate King, den mäktigaste och mest ökända personen som någonsin seglat Grand Line. Världsregeringens tillfångatagande och död av Roger orsakade global oro. Hans sista ord före döden avslöjade existensen av världens största skatt, One Piece. Denna uppenbarelse inledde Pirates Grand Age, en tid då män drömde om att upptäcka One Piece, som utlovade en obegränsad mängd rikedom och rykte, såväl som höjdpunkten av storhet och titeln Pirate King.

Monkey D. Luffy är en 17-årig pojke som trotsar stereotypen av en pirat. Snarare än den traditionella bilden av en otäck, härdad, tandlös pirat som plundrar städer för nöjes skull, är Luffys motivation för att vara en pirat ett rent under: utsikten till en fascinerande resa som skulle föra honom till spännande människor och, så småningom, den utlovade rikedomen. Så, i fotspåren av sin pojkdomsidol, reser Luffy och hans besättning över Grand Line, möter upprörande äventyr, reder upp mörka hemligheter och besegrar formidabla fiender, allt i jakten på den mest önskade av alla förmögenheter, One Piece. Detta är en anime som Hunter x Hunter.

anime som hunter x hunter

Naruto:

Först och främst är båda långvariga shounen-animer med massor av action och väsentlig berättelse. Huvudpersonerna i dessa berättelser ger aldrig upp och arbetar hårt för att utvecklas för att nå sina mål. Som ett resultat måste du göra ett test. Jägareexamen är detsamma som Narutos Chunin-examen, och att bli en shinobi eller jägare är också detsamma. Naruto och HxH är fantastiska på grund av sina breda rollbesättningar och utvecklade karaktärer; du kan identifiera skurkar och hjältar lika.

Bortsett från det finns det en del organiserad brottslighet (Phantom Troupe/ Akatsuki). Men huvudkaraktärerna försvarar sina kompisar och alla eftersom de är: omtänksamma och medkännande unga pojkar.

Animen utspelar sig i ninjornas värld och följer berättelsen om Uzumaki Naruto, en ung blivande ninja som är motiverad att bli en Hokage, en byledare för att bli erkänd och uppskattad av andra. Naruto är också en anime som Hunter x Hunter.

High School DxD säsong 5 bekräftad för 20201? Handling, släppdatum, skådespelare – vad vi vet hittills

Vi hoppas att du tyckte att det här inlägget var användbart. Om så är fallet, vänligen meddela oss i kommentarerna, och om inte, vänligen lämna dina frågor i kommentarsfältet nedan.

Vanliga frågor:

Vad är den anmärkningsvärda skillnaden mellan Hunter x Hunter 1999 och 2011?

Svar: Hunter x Hunter 2011 är en 'omstart' av originalserien från 1999. Den gjordes för att öka animationskvaliteten, och eftersom serien från 1999 var ganska framgångsrik startade de om serien för att få lite mer popularitet.

Vilket manga kapitel slutar Hunter x Hunter 2011 anime?

Svar: Det jämförbara mangakapitlet för avsnitt 148, enligt Hunter x Hunter-wikin, är kapitel 338 och 339.

Vem är huvudpersonen i Hunter x Hunter?

Svar: Gon är huvudpersonen i Hunter x Hunter.

För att få fler uppdateringar och detaljer, besök Marknadsaktiviteten.