Final people Part 2: Naughty Dog avslöjar om alla de helt nya stilarna utöver det trippy utseendet. Gå hit för att förstå detaljerna

Den största förbättringen som alla spelare faktiskt har förväntat sig så länge har faktiskt kommit dit. The Last people Part 2 som faktiskt bara släpptes har faktiskt fått några häpnadsväckande ändringar. Uppföljaren är faktiskt redo att förvåna spelarnas tankar och få dem alla limmade på skärmen. Den har många förbättringar i motsats till sin egen förfader samt är faktiskt erkänd för att bli den största redo den nuvarande produktionen.

Designern, Naughty Dog har faktiskt diskuterat alla de viktigaste detaljerna i samband med förbättra. Den 11thaugusti publicerade han om de helt nya spelmetoderna, åtkomstalternativ, visuella inställningar och mycket mer.Sista personerna Del 2: Releasedag

Efter alla dessa uppdateringar från designern, var tv-spelet faktiskt tillhandahållet för alla PS4-hanterare på 13thaugusti klockan 12. Förbättringen innehöll en spännande linje som ger detaljer om data såväl som variationsmätningar.

Sista personer Del 2: Lägen

Den helt nya varianten 1.05 består av många metoder som ger spelarna mycket mer skrämmande aktiviteter. Varje metod är faktiskt utvecklad på ett annat sätt som ger alla helt nya möten. Det finns faktiskt 3 olika metoder som baserade, 'permadeath samt leverera.

Naughty Dog har särskilt nämnt att blottade metoden faktiskt är den farligaste. Spelarna kommer att behöva uppleva de rasande motståndarna, släppa tillgängligheten till HUD-komponenter samt mycket mer. Den kommande permadeath metoden är faktiskt även om en lite enklare en men kommer att utvärdera bestämning beloppet. De spelare som går under i centrum av denna metod måste återigen börja videospelet från början. Förutom den ultimata tillhandahålla metoden kommer att inkludera i den grafiska kosmetiska genom att bära helt nya neon samt lediga olika färger koncept.

Sista personer Del 2: Grafiska modifieringar

Den finaste egenskapen hos denna helt nya variant är faktiskt, den kommer att tillåta dig att förvandla koncept, olika färger, stilar, ljud och mycket mer. Du kommer att få en helt make over och kan få att trippy känslor tillsammans med ändra olika färger. Ljudet och ljudresultaten som faktiskt är nyligen införlivade kommer utan tvekan att göra ditt spelande mycket mer djärvt. Du kommer att skaffa minst tjugo helt nya filter för att öka ditt äventyr. Detta har faktiskt skapat videospelet mycket mer levande eftersom du enkelt kan förvandla filtertypen mysig och släppa rödaktig för att kyla ner blått.

Naughty Dog har faktiskt också introducerat om båda priserna. Spelarna kommer faktiskt att få två helt nya priser för slutförandet av blottade och permadeath-metoden, specifikt.