Final Fantasy VII Mods som du inte får missa! Klicka för att veta alla detaljer och de olika funktionerna i moddarna!

Final Fantasy VII-spelet är utan tvekan det bästa spelet på området. Sedan det släpptes 1997 är spelet det bästa valet för många spelare. Den unika handlingen och smidiga spelet är de främsta anledningarna till framgång. I flera år planerade tillverkarna att göra om spelet med några senaste framsteg. Men det sprang för att stifta beslutet. Tidigare under 2015 spreds nyheten om remaken. Tillkännagivandet var en stor spänning för fansen, och de väntade ivrigt på releasen. Den 15 april 2020 släpptes Final Fantasy VII Remake i Playstation 4. Det blev en omedelbar hit. Spelet blev det mest sålda i världen, med över 3,5 miljoner sålda exemplar på kort tid. Fansen av spelet välkomnade denna nya med stor förtjusning.

Det mesta av handlingen repriserar den tidigare utgåvan. Men det har lagts till många nya funktioner. Samma tillverkare finns också här. Kazushige Nojima är författaren till spelet medan Tetsuya Nomura och Motomu Toriyama är regissörerna. Square Enix utvecklade och publicerade spelet.Final Fantasy VII Remake Gameplay:

Det är ett actionrollspel som utspelar sig i dystopisk cyberpunk. Handlingen utspelar sig i en fiktiv metropolstad Midgar. Spelarna måste kontrollera Cloud Strife som går med i en eko-terroristgrupp AVALANCHE. De kämpar mot megabolaget Shinra. Dessutom är det ett enspelarspel. Det finns olika mods tillgängliga för spelet. Vi har också listat några nedan.

Final Fantasy VII mods:

Remako mod använder sig av artificiell intelligens för att konvertera alla slurry-bakgrunder till högupplösta typer. Du kommer att få verklig upplevelse med det visuella. Dessutom är denna mod enkel att installera och använda. En annan stor mod är Reunion Mod. Funktionen hjälper till att konvertera grafiken till HD-texturer. Ljud- och bildkvaliteten är förbättrad, och texturnivån är också på topp. De nya moddarna får positiv feedback från spelarna. Dessutom planerar tillverkarna att introducera många olika mods för att förbättra spelet.

CaptRobau-moden är långsam på grund av hälsoproblemen, men den kommer snart att nå målet. När alla mods är kombinerade kommer Final Fantasy att bli en stor succé än den nuvarande.

Den nya karaktärsmodellen kombinerar 3D-bildens karaktärer med Nomuras konceptuella konst. Framsteg ger oss också några nya karaktärer. Alla moddar är bra med den höga layouten. Dessutom är de lätta att ladda ner och använda.

Trailer för Final Fantasy VII Remake:

Trailern är ute och vi har bifogat klippet här. Du kan besöka den om du inte har gjort det ännu.

För fler uppdateringar, fortsätt att titta på vår hemsida. Och om du gillar mitt arbete, då kan du komma ikapp min andra artikel om Goblin Slayer .