Final Fantasy 7 mods tillgängliga! En snabbguide för att veta allt om mods! Klicka för att veta mer om det!

Final Fantasy VII Remake är äntligen tillgänglig på marknaden, och de flesta av spelarna kommer att välja originalet igen bara för att de ska kunna jämföra de två. Du kan köpa FF7 på vilken central plattform som helst, inklusive Steam och Switch nu för tiden. Tyvärr har originalspelet blivit rostigt, jag menar att det ursprungligen var fantastiskt, men med tiden har det inte blivit bra. Dessutom bestod det här spelet av några instabila portar, vilket leder till att du kämpar med spelet istället för att njuta.

Det finns en enorm moddingscen tillgänglig för Final Fantasy VII, och de har gjort så mycket för att göra den här spelupplevelsen mer njutbar och underhållande. Från att ha inkluderat mer intrikata modeller med förnyade animationer, till att utöka stridssystemet, göra i ordning översättningen och till och med inkludera klippt innehåll tillbaka i spelet, har modscenen höjt den ursprungliga Final Fantasy VII mycket mer än den första utgåvan. Du kan till och med betrakta den här modda versionen av Final Fantasy VII som något mellan originalet och den officiella remaken. Med moddinggemenskapen fortfarande aktiv idag uppdaterades de tillgängliga moddarna nyligen i mars.

Installationsguide:

  • Ladda ner och installera Final Fantasy VII.
  • Ladda ner 7thHeaven 2.0 Installer. Detta installationsprogram är tillgängligt i Vilket forum .
  • Starta installationsprogrammet för 7th heaven.
  • Välj och ladda ner alla mods du vill ha.
  • Aktivera och konfigurera mods, följt av att trycka på play-knapparna.

Remako Mod

Final Fantasy 7 Remako-moden består av AI-uppskalning för att bekvämt konvertera alla dessa disiga förrenderade bakgrunder till en skarp, högupplöst bild. Remako förbättrar också kvaliteten på slagfältstexturer, övervärldstexturer och mellansekvensupplösning. Dessutom är fler funktioner på väg också. Den här betydande uppdateringen av modden var ursprungligen avsedd att släppas innan PS4-lanseringen av FF7 Remake. Moddern lägger till en snabbare och enkel installationsprocess; ett HD-användargränssnitt för varje interaktion, flera stora buggfixar och kompatibilitet med Reunion-moden , vilket är en stor bedrift. De finjusterar också några av de befintliga HD-texturerna med nya uppskalningar. Den senaste versionen av Reunion innehåller en helt ny ombyggnad baserad på det ursprungliga japanska manuset, högre ljudkvalitet, en ombalansering, förbättrade karaktärsmodeller, 60 fps-strider och mer.När den här sista Remako-uppdateringen kommer ut på marknaden kan det vara det perfekta sättet att koppla ihop den med Reunion för att uppleva den ursprungliga Final Fantasy 7. Modder CaptRobau publicerar sitt arbete och några hälsoproblem i familjen som en orsak till förseningen i uppdateringarnas ankomst, men vill nu konvertera Remako till en för evigheter och vill att spelaren ska uppleva en riktig Square Enix-remaster.

För mer uppdatering, håll utkik.

Om du gillade det här innehållet, följ gärna upp mina andra artiklar. Mods för Kerbal Space Program