Fick du i verkligheten veta hur Neon Genesis Evangelion slutade? Klicka här för att förstå den slingriga finishen.

På just denna inlämning kommer du att förstå den komplicerade finishen av sekvensen, Neon Genesis Evangelion. Neon Genesis Evangelion är en österländsk meka-anime-tv-sekvens. Den är regisserad via Hideaki Anno. Det var en gång till att börja med sändes på 1990-talet, men Netflix köpte alla sina streamingrättigheter inom 12 månader 2018.

Efterbehandlingen definierad

Animesekvensen är även om den inte längre är så komplicerad och det är helt enkelt spetsfasen som gör att andra slingrar sig över det.
I slutet av avsnitt 24 var Shinji en gång tvungen att döda Kaworu, som skrevs ut för att vara den övergripande ängeln. Kaworu har blivit rörd att erbjuda sin personliga livsstil för att mänskligheten eller Shinji ska kunna gå vidare.

Nu med hela vinklarna för länge sedan satte SEELE och Shinjis far igång satsningen som kallas Human Instrumentality. Metoden inriktad på att smälta samman alla människor till ogifta delade medvetenhet.
SEELE siktar på att göra blandningen till ett evigt tillstånd, platsen där alla blandas i kombination och förlorar känslan av mänsklighet. Detta visar deras tillhörighet till ett par typer av undergångskult.

Gendo å andra sidan sliter av en slump på sin försenade make Yuis plan. Han sökte efter att använda EVA Unit 01 eftersom någon är den plats där alla skulle njuta av fördelarna med att ta reda på varandra och ta sig an allas trauman.

Lika mycket som denna finish, avslutade Yui sin livsstil för att hennes själ skulle befolka Shinjis EVA.

I avsnitt 25 Shivji är bevisat redan närvarande process metoden för instrumentalitet. Efter detta ger de utvalda fotografierna som har bevisats ett koncept om att en sak explicit har ägt rum inom offscreen-tiden. Det är tiden mellan det 24:e avsnittet och det 25:e avsnittet.

För att nu kunna få inträde till enhet 01, skickar SEELE ett arméslagstryck in i NERVs högkvarter. Där dödas många i teamet av arbetare.