Fick du i själva verket veta hur Neon Genesis Evangelion slutade? Klicka här för att se den slingriga finishen.

Just på denna publicering kommer du att lära känna samlingens komplicerade finish, Neon Genesis Evangelion. Neon Genesis Evangelion är en österländsk meka-anime-tv-samling. Den är regisserad av Hideaki Anno. Det brukade sändas till att börja med på 1990-talet, men Netflix köpte alla sina streamingrättigheter inom 12 månader 2018.

Efterbehandlingen definierad

Anime-samlingen är trots det faktum att den inte längre är så komplicerad och det är helt enkelt den översta sektionen som får folk att bli lurade på det.
I slutet av avsnitt 24 brukade Shinji bli pressad att döda Kaworu, som skrevs ut för att vara den övergripande ängeln. Kaworu har blivit rörd att presentera sin personliga livsstil för att mänskligheten eller Shinji ska kunna gå vidare.

Nu med alla vinklar för länge sedan satte SEELE och Shinjis far igång utmaningen som kallas mänsklig instrumentalitet. Metoden inriktad på att smälta samman alla människor till ogifta delade medvetenhet.
SEELE har som mål att göra blandningen till ett bestående tillstånd, platsen där alla blandas i kombination och förlorar känslan av mänsklighet. Detta visar deras tillhörighet till ett fåtal typer av undergångskult.

Gendo sliter sedan återigen av en slump på sin försenade make Yuis plan. Han sökte efter att använda EVA Unit 01 eftersom någon är platsen där alla skulle ha några stora fördelar med att ta reda på varannan och ta sig an allas trauman.

Lika mycket som denna finish, avslutade Yui sin livsstil för att hennes själ skulle befolka Shinjis EVA.

I avsnitt 25 Shivji är bevisat redan närvarande process metoden för instrumentalitet. Efter detta ger de utvalda bilderna som hade bevisats ett koncept om att en sak explicit har kommit till inom offscreen-tiden. Det är tiden mellan det 24:e avsnittet och det 25:e avsnittet.

För att nu kunna få tillträde till enhet 01, skickar SEELE en arméstridsmakt till NERVs högkvarter. Där dödas många i teamet av arbetare.