Fem Sims 4 mods som du inte får missa!! Klicka för att veta alla detaljer om moddarna!

Sims 4 är ett videospel som aldrig misslyckas med att förvåna oss i alla aspekter. Om du någonsin har spelat spelet kommer du att lära känna alla funktionerna. Om inte, oroa dig inte, vi kommer att förklara för dig allt om funktionerna i detta episka spel. The Sims 4 är den fjärde i raden av Sim-seriens videospel. Redwood Shores studio från Maxis släppte detta 2014. Spelet nådde omedelbart en stor publik och blev en full framgång. Även om det först var lämpligt endast i Microsoft Windows, var Mac-versionen ute 2015. Dessutom har spelet en del negativ kritik med sin innehållskvalitet. Men i majoriteten har spelet bara fått positiva recensioner. Nu gäller det Playstation 4 och Xbox one också.

Electronic Arts är utgivare av spelet, medan Maxis är utvecklare. Kevin Gibson och Grant Rodiek är producenterna. Till veta mer detaljer om spelet och mods, fortsätt att läsa artikeln till slutet.The Sims 4-spel:

Det är ett spel av livssimuleringstyp som handlar om skapandet av simmar. Spelaren ska skapa en sim, som kommer att vara huvudpersonen. Simmen kan utföra flera uppgifter och även utlösa det känslomässiga tillståndet. Genom Legacy Challenge kan spelaren bilda nästan tio generationer genom sim. Dessutom kan spelarna manipulera simen efter deras bekvämlighet.

The Sims 4 Mods:

  • Private Practice – Denna mod kommer att tillåta spelaren att lägga till alla sjukvårdsinrättningar som plastikkirurgi och andra sjukförsäkringar. Dessutom, om din sim inte mår bra, kan det ta en ledig dag från uppgiften.
  • MC Command center – Om du behöver få mer kontroll kommer denna mod att vara praktisk. Du kan också minska sysselsättningsgraden, ta reda på vem som är gravid och behandla ditt obehag.
  • Meningsfulla berättelser – Denna mod är en kombination av två tillstånd, tröghets- och lyckamods. Du kommer att uppleva innebörden av termen lycka genom denna mod. Simsarna kommer att reagera på situationen som den verkliga människan gör.
  • Better Romance – Och det här läget handlar om romantik. Du kan officiellt hitta en romantisk partner till din sim. Detta kommer också att ge dig en verklig upplevelse.
  • Livets drama – vem älskar inte dramer? Hela våra liv är med scener. På samma sätt kan du få dina simmar att uppleva det. Fyll bara på lite bränsle i grannskapet och njut av utsikten.

The Sims 4 trailer:

Trailern till spelet bifogas här. Du kan ta en titt om du inte har gjort det ännu.

För fler uppdateringar, fortsätt att titta på vår hemsida. Dessutom, om du gillar min artikel, kolla sedan min andra artikel om Goblin Slayer .