FBI plundrar den framstående YouTubern Jake Pauls bostad! Klicka för att veta detaljerna om denna kontrovers!

Vare sig det är bra eller dålig publicitet; det resulterar alltid i en topp i klicken för de flesta YouTubers. De flesta av den berömda personligheten drar ofta till sig orättvis uppmärksamhet. Men den faktiska frågan är, var detta ett reklamtrick eller var kändisarna ett verkligt offer. Denna förvirring är vad som hände med en mycket berömd amerikansk Youtuber, Jake Paul.

Jake är en amerikansk youtube, som ursprungligen dök upp i Bizaardvark, en Disney-kanalserie. Men innan den här serien dök han upp i en nedlagd videoapplikation Vine, där han blev berömmelse. Han har alltid försökt fånga publikens uppmärksamhet genom att göra riskabla och olämpliga stunts för sitt YouTube-innehåll. Paulus är känd för alla felaktiga skäl, som brottsligt intrång och olaglig församling. Även denna gång inträffade något liknande. Fortsätt läsa för att veta mer.

FBI:s razzia mot Jakes bostad.

Det är inte helt ovanligt från Jakes sida att ägna sig åt olagliga aktiviteter för att få visningar av hans videor. Men den här gången har något allvarligt hänt, och som ett resultat blev FBI inblandad.Den 5 augusti 2020 kommer FBI in i Jake Puls herrgård i Calabasas med en husrannsakningsorder. Enligt FBI genomförde de en sökoperation på en specifik individs bostad i Calabasas. De misstänker att den här personen har ett samband med en av deras pågående utredningar. De hämtade flera skjutvapen från Jakes lokaler.

Jake försöker reda ut saker och ting mitt i ryktena.

Efter FBI-razzian öppnade Jake upp sig angående attacken. Han nämnde att FBI:s razzia helt och hållet var relaterad till plundringssituationen i Arizona, som inträffade i maj. Jack kritiserade människor som underblåste dessa rykten. Enligt honom handlar berättelserna om så många andra saker som inte ens inkluderar honom. Ändå drar folk honom till den här röran.

Han betonade att ha en ökänd medlem i sin inre krets. Paul varnade den mystiska personen att när han får veta om den här mystiska personens sanna identitet, kommer Paul själv att sparka den personen ur sitt liv. Han nämnde strikt att om han hittar någon som gör fel, klipper han omedelbart banden från den personen.

Jake kommer under den misstänkta radarn: Den faktiska orsaken.

Jake Paul, Izadi och en annan YouTuber filmade sig själva vid Scottsdale-protesten, över mordet på George Floyd. Polisen arresterade dem på grund av rallyt och anklagade dem för intrång samt för att ha deltagit i olaglig sammankomst efter att plundrarna begick ett rån i Scottsdale Fashion Square-gallerian. Detta ärende var ursprungligen hos Scottsdale Police Department men överlämnades senare till FBI.

Tja, det är inte så vanligt att du skulle bevittna ett dussintal SWAT-officerare lastade i pansarfordon som anländer till din bostad tidigt på morgonen. FBI ifrågasatte både Izadi och Jake angående deras närvaro i Arizona vid tiden för rånet. Vad som är den mest kritiska frågan i det nuvarande tillståndet är hur en fråga om intrång involverade FBI.

En av Jakes vänner gick i god för honom och sa att Jake är inramad i denna fråga på grund av sin status. Samtidigt dras Izadi in i detta då han är en god vän. FBI rapporterade dock inga gripanden i nämnda ärende.

Dagar efter denna FBI-razzia, Jake Paul klarar äntligen sin ex-flamma Tana Mongeau . Båda tog en promenad med sin hund och chillade lite medan de vidtog ordentliga säkerhetsåtgärder.

Om du gillade det här innehållet, följ upp mina andra artiklar. Fast and Furious 9 .