Favoriten i Franxx kommer faktiskt tillbaka tillsammans med en extra sci-fi-seriesäsong. Klicka på för att känna igen handlingen, releasedatum, karaktärer och även mer!

Darling in the Franxx är faktiskt en sci-fi-seriesamling. Nästan direkt efter början av säsong 1, en manga modifiering tillsammans med bilder var faktiskt också urladdat. Nedan listas vad vi hittills har förstått angående säsong 2 av Darling in the Franxx.

https://www.youtube.com/watch?v=2dvGQQlTmu8

Releasedatum för Darling i Franxx säsong 2

Period 1 släpptes faktiskt den 13 januari 2017 och även upprätt 7 juli 2017 Strax efter lanseringen blev serien populär även efter att ha fått kombinerade perspektiv. Serien var faktiskt en stor favorit och fick även många utmärkelser.Favorit i Franxx säsong 1 upprätt ett tydligt ha i åtanke, lämnar efter sig mycket lite att avslöjas i senare perioder. Om man tittar på exakt hur omfattande serien faktiskt var, kan det hända att tillverkarna faktiskt verkar före att fungera med varandra igen i serien. Det är faktiskt svårt för serien att återvända med tanke på att den inte är placerad på någon form av unik, det finns faktiskt inte så mycket resursprodukt tillgänglig.

Med tanke på att tecknade serier vanligtvis lanserar potentiella komponenter efter uppehåll, finns det faktiskt en sannolikhet att samlingen återhämtar sig. Tiden 2 kommer med största sannolikhet att lanseras i försenad 2021 om det slutar med att bli formell.

Vart vill du se säsong 1?

Du kan enkelt se tid 1 på Crunchyroll i första japanska ljud tillsammans med engelska bildtexter.

Berättelsen om Darling i Franxx

Favorit i Franxx är faktiskt postapokalyptisk och är faktiskt inbäddad på lång sikt. Rester av mänskligheten tar sig igenom i stora citadellområden kontaktade Plantations. De vuxna människorna är faktiskt tidlösa och också på grund av innovationen för det. De små skapas faktiskt syntetiskt för ett huvudmål - att vara kapten för stora mekanismer som heter Franxx och också alltid hålla Klaxosaurisken borta.

I det här landskapet följer serien berättelsen om ett barn som heter Hiro. Han är faktiskt en ambitiös Franxx Pilot men har faktiskt tappat sin sinnesfrid. Liksom serien följer de många målen Hiro uppträder tillsammans med Noll två som hans följeslagare.

Älskling i Franxx

Karaktärer i serien

  • Noll två
  • Hiro
  • Nyckel
  • Ichigo
  • 001
  • Mitsuru
  • Ikuno, Klaxosaur och även massor av olika andra assisterande personligheter bor i Darling i Franxx

.

För ännu fler uppdateringar, fortsätt alltid att tillämpa vårt team här .