Fast and Furious 9: Justin tillbaka med den nionde delen för att fortsätta arvet? Klicka för att veta mer om handlingen, releasedatum och trailer!

F9, aka Fast and Furious 9 är den nionde delen av Fast and Furious-krönikan. Den här delen är den andra filmen i denna krönika under Justin Lins regi. F9 är uppföljaren till The Fate of the Furious, som var tillgänglig redan 2017. Den här delen kommer att vara en hyllning till Paul Walker.

Fast and Furious 9: Releasedatum

F9, ursprungligen planerad att släppas 2020, men på grund av den nuvarande pandemisituationen blev den försenad. Men vi har goda nyheter till fansen. Tillverkarna har nu bestämt sig för att släppa den här filmen den 2 april 2021. Så gör dig redo för ännu en omgång av otrolig actionfylld handling.Fast and Furious 9: Storyline

Denna franchise består av 10 filmer (8 släppta, två under efterproduktion) under Fast Saga, tre spinoffs (en släppt, två under process) och två kortfilmer. Låt oss ha en snabb sammanfattning av handlingen i denna franchise.

The Fast and the Furious (2001)-

Den här filmen är den första delen av denna actionfyllda saga, där en hemlig polis, Brian O’Conner (Paul Walker), får uppdraget att avslöja en grupp mystiska bilkapare ledda av Dominic Toretto (Vin Diesel). Filmen slutar med en biltävling mellan Dominic och Brian, och den senare låter den förra fly.

2 Fast 2 Furious (2003)-

Den andra delen börjar med att Brian och Roman åker på ett hemligt uppdrag för U.S. Custom's Service för att arrestera knarkkungen Carter Verone. Men i utbyte mot att utplåna deras brottsregister.

Fast and Furious (2009)-

FBI-agenten Brian, tillsammans med Dominic, tvingas gå ihop för att hämnas mordet på Dominic's Beau Letty Ortiz. Det är relaterat till drogmaffian, Arturo Braga, och båda planerar att fånga honom.

Fast Five (2011)-

Brian, Dominic och Mia planerar tillsammans en konfiskering av 100 miljoner dollar från Hernan Reyes, en korrupt affärsman. De förutser detta rån mitt i deras spår av U.S. Diplomatic Security Service (DSS) av agenten Luke Hobbs.

Fast and Furious 6 (2013)-

Brian, Dominic och deras team befrias från sina brott av agenten Luke Hobb, men till en kostnad. De måste hjälpa honom att gripa den skickliga legosoldatorganisationen, vars chef är Owen Shaw. Owen är ingen mindre än Lettys ex-flamma.

The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)

Det är den sjätte delen av hans actionfyllda saga om bilstunt. Tokyo Drift spårar Sean Boswells resa, en bilfanatiker från gymnasiet. Han skickas att stanna i Tokyo med den här pappan och finner fred i stadens drivande grupp. Trots att den är den tredje filmen i kronologisk ordning är det den sjätte filmen i franchisen, med tre uppföljare mellan Tokyo drift och 2Fast 2 furious.

Furious 7 (2015)-

Deckard Shaw, en skurk mördare i specialstyrkan, är redo att hämnas för sin bror. Hans lillebror är ingen mindre än Owen, som för närvarande är i koma. Hans revanschresa sätter Brian och Dominic i fara igen!

The Fate of the Furious (2017)

Den åtta delen spårar resan om hur Dominic tar bort hotet från en cyberterrorist. Cipher, en cyberterrorist, tvingar Dominic att arbeta för henne och gör honom emot sitt team. Teamet är kvar i ett förvirrande tillstånd, vare sig de ska hitta sin ledare eller döda cyberterroristen först.

Fast and Furious 9: Handling

Källor avslöjade att den nionde delen skulle börja från 8:e slut. Den mest sannolika handlingen, enligt vissa källor, är, Efter den misslyckade elimineringen av Cipher, återvänder Dom till sin familj och team. Okänd för honom lurar hotet fortfarande nära honom. Doms yngre bror Jakob visar sig vara huvudskurken. Jakob, under Doms träning, har blivit en dödlig lönnmördare som är redo att döda sin bror på grund av personlig vendetta. Han slår sig ihop med Cipher för att döda Dom.

Vi förväntar oss att den här delen kommer att vara bättre än de andra uppföljarna och full av bilstunts. Den här uppföljaren kommer att bli en hyllning till den bortgångne skådespelaren Paul Walker.

Fast and Furious 9: Cast

Att föreställa sig hela den här franchisen utan Paul Walker är väldigt svårt. Fansen är fortfarande bedrövade över hans alltför tidiga död. Att se den nionde delen utan Brian kommer att orsaka mycket smärta.

Men bortsett från det kommer de andra skådespelarna från de tidigare omgångarna att göra om sina roller och färre nya introduktioner. Huvudpersonerna är följande.

Fast and Furious 9: Officiell trailer

Den officiella trailern för denna fantastiska uppföljare släpptes sedan 31 januari 2020 för släppet i maj 2020. Men på grund av den rådande Covid-situationen skjuts det upp. Så medan vi väntar på filmsläppet, låt oss njuta av trailern.

För fler uppdateringar, håll utkik och tills dess var säker.

Om du gillade innehållet, vänligen se min tidigare artikel, Anna Torv filmer.