Fansen väntar på Ghost of Tsushimas nästa uppföljare med många fler funktioner! Klicka för att veta släppdatum, rollbesättning och mer!

Ghost of Tsushima är ett actionäventyrsspel som fick många positiva recensioner inom en månad. Utvecklaren av spelet är Sucker Punch-produktion. Sony Interactive Entertainment publicerade spelet för PlayStation 4.

En scen från Playstations Ghosts of Tsushima. Sucker Punch Productions/Sony EntertainmentSpelet kretsar kring Jin Sakai, en av de sista samurajerna på Tsushima Island. Det utspelar sig under tiden för den första mongoliska invasionen av Japan.

Spelet fick enormt positiva recensioner för sina extraordinära bilder. Men samtidigt trollades den för sina öppna världsaktiviteter.

Ghost of Tsushima: Releasedatum

Väntan på lanseringen av spelet började efter lanseringen av trailern. Spelet fick ett stort fans och publik redan innan släppet.

Som en njutning för den långa väntan lanserades spelet för en månad sedan den 17 juli 2020. Det var en enorm respons från spelälskare och många av de bästa företagen.

Nu, efter lanseringen av spelet, väntar fansen på nästa uppföljare med många fler funktioner. Utvecklarna jobbar på det och antar att nästa uppföljare kommer tillbaka snart.

Vi kan förvänta oss släppet av nästa uppföljare i mitten av 2021. Tills dess kan du njuta av att spela Ghost of Tsushima.

Ghost of Tsushima: Karaktärer

Spelet älskas av många för sina intressanta och unika karaktärer.

  • Huvudpersonen Jin Sakai, huvudet för klanen Sakai och en Samurai-krigare
  • Yuna, tjuven
  • Taka, smeden och bror till Yuna
  • Lady Masako
  • Archer Sensei Ishikawa
  • Köpmannen och Con-artisten Kenji
  • Antagonist och listig general Khatun Khan från det mongoliska imperiet.

Ghost of Tsushima: Handling

Spelet hämtar inspiration från japanska filmer med Samurai. Berättelsen om spelet kretsar kring huvudpersonen Jin Sakai. 1724 landade en mongolisk invasionsflotta ledd av Khotun khan på den japanska ön Tsushima.

Huvudrollen Jin Sakai ansluter sig till öns samurajer som leds av sin farbror. Striden slutar i en drastisk katastrof. I striden kommer samurajerna tidigt att dödas, och Lord Shimura kommer att fångas. Jin Saki kommer att bli allvarligt sårad och kommer att tas om hand av Yuna, som informerar honom om att de flesta av Tsushima har fallit för mongolerna. Han försöker rädda Lord Shimura, men han kan inte slåss mot Khotun och kommer att kastas från en bro.

När Khotun är död, tappar den mongoliska invasionen sin fart, och tidvattnet vänder till samurajernas fördel. Jin tillkallas av Lord Shimura, som informerar honom om att eftersom Shogunen anser att spöket är ett hot mot stabiliteten i Tsushima, har han upplöst klanen Sakai och beordrat Jins avrättning. Påminner om vad de båda har förlorat, Jin och Lord Shimura slåss motvilligt mot varandra, med Jin som framstår som segraren.

Ghost of Tsushima: Gameplay

Ghost of Tsushima är ett actionäventyr stealth-spel som bör spelas ur ett tredjemansperspektiv. Spelet utspelar sig i en enorm öppen värld; det finns inga waypoints och kan utforskas utan vägledning.

Spelare kan snabbt resa till olika delar av spelets värld på hästryggen, och ett föremål som fungerar som en gripkrok är tillgängligt för att komma åt svåråtkomliga områden. Spelarna kan interagera med varandra med hjälp av sidouppdragen och icke-spelbara karaktärer.

Vapen som Tachi kan användas för att slåss mot fiender som också kan användas för att kedja upp en rad dödliga attacker efter att ha markerat specifika fiender.

Spelarna kan också använda smällare och rökbomber för att distrahera sina fiender.

Ghost of Tsushima: Trailer

Håll utkik för fler uppdateringar!!