Famous person Wars: Kommer Darth Maul att återvända till Famous person Wars Universe i ett par live-action-sekvenser för Disney+? Klicka här för att förstå allt!

Lucasfilm har formellt introducerat att skjuta upp schemalagda stora namnkrigsfilmer med hjälp av ett år. Det här tillkännagivandet har gjort älskare förvirrade och de tittar i opposition till Disney+ för kommande innehållsmaterial. Med The Mandalorian varje säsong förvandlas till en enorm hit och den nyligen introducerade debuten av animerad sekvens, kan det ändå finnas några utmärkta att tyckas om.

Lucasfilm och Disney tittar framåt för att stärka närvaron av den stora namnkampen hos streamingmedia. Det kan förekomma en webbaserad buzz i media om den Cassian Andor och Obi-Wan Kenobi-centrerade sekvensen i pre-Manufacturing.Det kan finnas möjliga rykten om några sekvenser som inkluderar antagonister som sin primära ledning. Så om du är en känd person konfliktfreak har detta nyhetsbrev allt du vill förstå!

Vad är Buzz

I takt med The Direct kan den ikoniska skurken Darth Maul återvända till galaxen. Den här gången kan naturen vara i mer kött än en glorifierad cameo. Antagonisten kommer att synas i ett par live-action-sekvenser för Disney+ inom de kommande åren.

Det känns som att Disney+ har förändrats till ett helt nytt hus för Famous person Wars. Sekvensen kan vara centrerad vid antagonisten. Emilia Clarkes personlighet Qi'ra skulle till och med återvända till displayen.

Vad innebär allt detta?

Även om inget är uppenbart, kan Maul-Centrisk-sekvensen handla om Red Break of day, det juridiska teamet med i 2018 års Solo: A Famous person Wars Film. Sekvensen skulle möjligen plocka upp sagan arrangera med hjälp av Endast.

Av allt kan Darth Maul göra sina tekniker till filmen Famous person Wars. Den med all sannolikhet position för honom är den annalkande Obi-Wan Kenobi Sequence, som inkluderar Ewan McGregor.

Även om casting inte längre har visats, känns det som att Ray Park kommer att återvända till naturen med Identical Witwer som ger rösten. Park och Witwer framförde Personality i Berömd person Wars: The Clone Wars