Fallout 4: Bästa mods 2020! Klicka för att få mer information om alla mods för din PC!

Fans är alltid nyfikna och är ganska intresserade av att veta om de bästa Fallout 4-moddarna. Så, fans du har många alternativ att välja mellan, moddarna har gjort flera tweaks och förbättringar av Bethesdas 2015 postapokalyptiska RPG genom åren. I slutet av den här artikeln kommer du att ha en uppfattning om de bästa Fallout 4-moddarna. Du kommer att känna till mods för bosättningsbyggande och hantverk, visuella förbättringar, spelförbättringar, vapen och utrustning, nya äventyr och platser, och slutligen, de verktyg och verktyg du behöver för att få dessa mods att fungera.

Sim Bosättningar

Sim Settlements by kinggath ger dig ett helt annat sätt att skapa bosättningar genom att introducera en SimCity. Du kan till och med dela upp dina betalningar för bostadsändamål, kommersiella, industri- och jordbruksändamål. Samtidigt måste dina nybyggare utveckla sina egna hem eller butiker och odla sina grödor. Din bosättning kommer att växa i sin egen takt. NPC:er gör ändringar åt dig och förbättringar av byggnaderna utan din inblandning.Fallout 4 Cel-shaded

Fallouts semi-realistiska konststil är ganska estetisk och ohygglig på samma gång. Om du är irriterad på grund av dess inkonsekvenser kanske det är en match för dig att göra om genom SweetFX till denna cel-shaded serietidning. Denna omarbetade version resulterar i utvecklingen av Borderlands av Bethesda, men den fungerar lovvärt bra för en mod som eftermonterar filter över allt.

Enhanced Wasteland

Fallout 4 är ett ganska känt spel, även om det lider av några tekniska fel. Fallout4-världen är full av färgglada platser, allt från de gröna kärndimmorna i det glödande havet till det röda och blåa i Bostons trähus, eller de jordnära tonerna i dess landsbygdsdistrikt. Men den här versionen är mer färgstark än de tidigare i serien. Men trots allt detta är Fallout 4 fortfarande helt uttvättad. Den Enhanced Wasteland Preset för SweetFX 2.0 gör att färgerna blir så mycket mer, vilket ger den en livfull tilltalande.

VTO ​​(Vertical Takeoff Outpost) Mod

Det är en Vertibird som du kan leva i. Men tekniskt sett flyger det inte. Dess rörelse är mer förtrogen med snabba resor, men du kan plantera skapbara landningszoner över hela världen och flytta din Vertibird till dem. Boendet är små, och du måste mata fåglarna med regelbunden tillförsel av kylvätska. Denna mod är ett sött hem med en skräddarsydd pysselbänk och monterade torn för att hålla borta grannarna.

För fler uppdateringar, håll utkik.

Om du gillade innehållet, vänligen hänvisa till mina andra artiklar. Reddit Hearthstone