Extreme Hearts Episod 7 - Förväntat släppdatum, handling och allt annat här

INTRODUKTION

Oavsett vad, sång eller musikalisk anime har alltid positiv energi till dem. Extreme Hearts anime fångar människors hjärtan över hela världen med samma ungdomliga energi. Releasedatumet för Extreme Hearts Episod 7 kommer att diskuteras idag. För att ge dig en känsla av berättelsen och var den kan ta vägen i framtiden, kommer vi också att titta på analysen av tidigare avsnitt . Hiyori Hayama, en ambitiös sångerska, flyttade till Tokyo för att göra sin scendebut. Hon har alltid varit passionerad om att sjunga och har ambitioner att uppträda på en stor plattform som hennes idol. Hon floppar kontinuerligt på auditions och kämpar för att marknadsföra sin musik, vilket visar attunderhållningsindustriär inte bara för skoj och spel.

EPISOD 6 SAMMANFATTNING

I början av avsnittet kämpade Yukino mellan den väg hon hade valt och hennes önskan att springa till RISE-striden för att hjälpa sina kompisar. Souichi, Yukinos farfar, ger råd och frågor om huruvida det är rätt tillvägagångssätt att överge sina vänner. Han konfronterar Yukino, Borde inte ditt vapen användas för att hjälpa dina vänner? Vilken väg du väljer kommer att bli rutin om du saknar vapnet av uppriktig entusiasm i ditt hjärta. I avsnitt 6 av Masaki Tsuzukis idol-sporthybridanime-TV-serie Extreme Hearts, två helt nya medverkande medlemmar gjorde sina skådespelardebuter.

Den nya röstskådespelare kommer att föreställa bandmedlemmarna i metalbandet BanShee, som är baserat på anime. Aiko Ninomiya kommerspela rollenav medlemmen NaO, en underledare till BanShee och ansvarig för att spela bas. Hon har ögon från döda fiskar och en udda mullvad på munnen. Bandmedlemmen som ansvarar för låtskrivandet, Sako, kommer att spelas av Sayaka Senbongi. Sako har en stark känsla för konkurrens.Efter Extreme Hearts baseballturnering, där Hiyoris Team RISE kämpade mot den största gruppen, BanShee, avråder hennes pappa henne och ger henne valet att prova något annat. Yukino hade planerat att följa arvet efter hennes familjs dojo. Det verkar uppenbart att det inte är någon nytta att göra några försök att låta de tre första medlemmarna täcka målmedvetna promenader och hålla de sista utanför med Hiyoris hybrid human-AI-trupp.

Det är tills Yukino dök upp där och använde sin skicklighet med svärdet till sin maximala grad för att göra en förödande 7-1-seger, vilket gjorde att de kunde återvända till scenen. Den sista personen som Team RISE måste hitta är en ny YouTuber som heter Lise Kohinata. Hennes inkludering skulle främja laget.

AVSNITT 7 UPPGIFTSDATUM

Den sjunde avsnitt av Extreme Hearts sänds söndagen den 21 augusti 2022, kl. 01:30 i Tokyo, lördagen den 20 augusti 2022, kl. 11:30 Central Time, lördagen den 20 augusti 2022, kl. 01:30 Eastern Time och lördag 20 augusti 2022 kl. 22.00 New Delhi (IST).

STREAMING DETALJER

När Extreme Hearts Episod 7 andas luft kan fansen se det på Crunchyroll. Du får titta på de föregående Extreme Hearts-animeavsnitten på samma plattform.