Exklusivt Kim och Kanye familjens glampingbilder! Kommer denna semester att läka deras förhållande eller kommer de att sluta? Läs för att veta mer!

Kanye West och Kim har knutit ihop sig sedan den 24 maj 2014. De började båda dejta varandra 2012. Låt mig för din kunskap berätta att Kanye är en rappare. Och de har fyra barn tillsammans, nyligen åkte de på en resa eller semester med sina barn för att lösa sina relationsproblem och äktenskapsproblem och för att få lite tid i lugn och ro att tänka på sina liv och ge sin relation en chans.

https://themarketactivity.com/wp-content/uploads/2020/08/videoplayback-4.mp4

Paus eller gör semestern är över nu!

Motivet för denna semester är att välja mellan vistelsen eller lämna tvivel i bådas sinnen för att fortsätta sitt gifta liv. Semestern är över men det finns inga uppdateringar eller någon information om deras sinnesförändringar eller relationsstatus. Det finns en stor fråga i familjens sinnen att vad ska de göra nu efter att ha återvänt från semestern.

För att läka förhållandet gick de till Cortorados Dunton River Camp. Därifrån hittade vi glampande bilder på båda med sina barn av källorna. Tillsammans såg de så lyckliga ut och som en lycklig familj på bilderna. Dessutom hittade vi några lediga webbplatsfoton för deras fans med våra källor.Nu, vad händer härnäst? Vill de fortsätta eller sluta?

Bilder som visar att de var riktigt nöjda och njöt av sin semester med sina barn. De hyrde 500 tunnland boskap vars kostnad är 43 000 USD per natt. Och få all tillgång till stugorna, lägereldar och många fler naturliga äventyr. Denna resa var ca 2 veckor lång i Karibien, stannade vid tropiska öar.

Syftet var tydligt att ge tid åt sitt äktenskap och reda ut saker och problem dem emellan. Även om detta inte har bekräftats av någon av källorna förrän nu att de antingen kommer att fortsätta eller sluta! Men vi kan säga genom att titta på bilderna att denna semester fyllde deras avstånd och gav dem en chans att fortsätta.