EXKLUSIV information om Venmo-avgifter! 5% avgift?! Detaljerad rapport!

Venmo avgifter? Vad är de och hur mycket tar Venmo? All information om Venmo-avgifter har täckts i den här artikeln. Läs vidare för att veta mer om Venmo och Venmo-avgifter!

Venmo avgifter

VENMO:

Innan man vet om Venmo avgifter , är det bra att ha en grundläggande förståelse för Venmo och dess bakgrund. Venmo hittades 2009 och användes som en mobil betaltjänst. Det introducerades för att lösa problemen med att spotta räkningarna bland vänner som hänger på bio, restauranger etc. En grupp vänner som umgås lite ofta skulle förstå smärtan i att dela upp räkningarna, eftersom en person kanske alltid betalar mer eller mindre än deras lika stora andel, och pengar som kontanter finns inte alltid i folks plånböcker. Så enligt företaget är Venmo en app för pengaöverföring eller en peer-to-peer transaktionstjänst, som förstärker vänskapen och inte komplicerar dem.Andrew Kortina och Iqram Magdon Ismail var grundarna av företaget Venmo. Idén att skapa en mobil betaltjänst tog gradvis form och utvecklades i Kortinas och Iqrams liv. När de besökte en jazzshow, hade grundarna en idé om hur lätt det skulle vara att köpa en mp3 av showen med bara en show av textmeddelanden. Senare, när Kortina gick för att träffa Iqram, glömde han sin plånbok och den upplevelsen hade verkligen en inverkan på dem. Att alltid lagra pengar i en fysisk plånbok verkade bli svårare och svårare med många brister också. Alla dessa erfarenheter fick grundarna att skapa en mobil betalningstjänst med plånböcker.

TIDSLINJE FÖR VENMO:

Deras företag förvärvades av Braintree, ett annat företag för mobila betaltjänster, till en kurs av 26,2 miljoner dollar 2012. Senare under 2013 beslutade betaltjänstjätten Paypal att förvärva företaget Braintree för 800 miljoner dollar. 2016 meddelade Paypal att handlare nu kan börja acceptera Venmo som betalningsmetod och öppnade upp det för allmänheten. Det har också visat sig att på några av de populära restaurangerna i New York City har användningen av appen Venmo ökat exponentiellt för pengatransaktioner under 2018. Enligt företagets första kvartalsrapport för 2018 hanterade Venmo 159 miljarder dollar i transaktioner i första kvartalet 2018.

Företaget Paypal meddelade i oktober 2020 att Paypals tjänster, tillsammans med Venmo, kommer att tillåta användarna att köpa, sälja och hålla kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum och Dogecoin i början av 2021. Kryptovalutor är decentraliserade digitala valutor som kan användas som betalningsmetoder också. Senare i april 2021 meddelade Venmo att de har börjat tillåta sina användare att köpa, handla och investera i kryptovalutor. Men funktionerna var endast för ett begränsat antal användare och var inte helt öppna för allmänheten.

I maj 2021 har Venmo planerat att helt öppna upp sina tjänster för kryptovalutor och som de senaste nyheterna har Venmo även tillåtit uttag av kryptovalutor till tredje parts plånböcker. Detta drag kommer att dra fler investeringar till kryptovalutautrymmet och även öka den enkla användningen av Venmo som app för att köpa kryptovalutor. Läs vidare för att veta mer om Venmo-avgifter.

Venmo betalkort:

Företaget Venmo bestämde sig för att ta fram ett eget betalkort 2018. Venmo rullade ut sin betalkortsfunktion med hjälp av Mastercard. Som Mastercard kan Venmo-betalkort användas var som helst där Mastercard-tjänsterna erbjuds. Att introducera sina egna betalkort var ett fantastiskt drag av Venmo Company och det hjälpte användarna att ha en fysisk närvaro av sina pengar. Bankkortet använder pengarna som finns lagrade på användarens Venmo-konto och hjälper till att göra transaktioner med samma pengar fysiskt.

Detta drag hade också medfört flera förmåner för Venmos betalkortsanvändare. Det ger dem en hel del cashback-erbjudanden regelbundet. Det gör processen att lägga till pengar till Venmo-kontot mycket enklare. Dessutom kan Venmo-betalkorten användas för att bara trycka och låta pengarna bearbetas, istället för att sätta in kortet eller svepa. Detta gjorde transaktionen mycket mer tidseffektiv och enkel. ATM-åtkomsten från Venmo-betalkortet är en viktig funktion. Med alla dessa funktioner är det normalt att även ta ut Venmo-avgifter för dessa produkter. Läs för att veta mer om Venmo-avgifter.

Venmo avgifter:

Alla transaktionstjänster, inklusive den senaste kryptovalutan, tar alltid ut transaktionsavgifter för sin tjänst. Så för ett populärt företag som Venmo förväntas det av Venmo-avgifter för transaktioner. Men som många andra företag tar företaget inte ut Venmo-avgifter för en massa enkla, vanliga pengatransaktioner. Så låt oss bara lista ut alla tjänster som företaget tar ut Venmo-avgifter för. Få tjänster kommer med en liten transaktionsavgift.

Venmo avgifter

Transaktioner med Venmo-avgifter:

  • Skicka pengar till någon annan med kreditkortet . Venmo-avgifter debiteras kl 3 % för denna tjänst.
  • Lägga till pengar på ditt konto använda funktionen Cash a check . Den här typen av transaktioner används för att deponera löner eller statliga checkar (med förtryckta skyltar) inom en mycket snabb tid med hjälp av Venmo-appen. Venmo-avgifter debiteras kl 1,0 % (minst 5 USD avgifter) för denna tjänst.
  • Lägga till pengar på ditt konto använda Cash a check-funktionen med icke-lönecheckar och icke-statliga checkar. Denna typ av insättning av icke-löneregler och icke-statliga kontroller utförs inom en mycket kort tidsrymd med Venmo-appen. Venmo-avgifterna debiteras kl 5 % (minst 5 USD avgifter) för denna tjänst.
  • För tar emot pengarna till företagsprofilerna från Venmo-användare debiteras Venmo-avgifterna kl 1,9 % + 0,10 USD
  • När du överför pengar från ditt konto, utför en elektroniskt uttag med omedelbar överföring debiteras Venmo-avgifter kl 1 % (minst 0,25 USD avgift, max 10 USD avgift) .
  • Bilden nedan kommer att förklara Venmo-avgifterna för att köpa och sälja kryptovalutor via Venmo-appen.

Venmo avgifter

Det är allt för Venmo-avgifter. Verifiera alltid informationen med Venmo hemsida när du gör en transaktion. Vi hoppas att den här artikeln har varit till hjälp för dig.

Kolla in våra andra artiklar - /amber-heard-avslojade-att-hon-ljog-om-att-donerade-7-miljoner-usd-skilsmassapengar-fran-johnny-depp-chockerande