Evangelion 4: Vad blir Shinjis öde? Klicka för att veta releasedatum, handling och mer!

Evangelion tetralogy-serien är en av de mest favoritanimer i världen. Det är en japansk science fiction-animeserie. Dessutom är anime-serien nu i form av filmer. ja! Till en början gjorde Hideaki Anno en animeserie Neon Genesis Evangelion 1995. När serien avslutades 1996 var det en enorm besvikelse för miljontals fans. Så Anno planerade att göra serien till en film. Och han klarade det. Den första delen Evangelion 1: You Are (Not) Alone kom ut 2007. Filmen blev i centrum för uppmärksamheten. Dessutom blev det visuella och riktningseffekten framgångens hotspot. Den andra delen Evangelion 2:You is (Not) Advance kom ut 2010 och den tredje delen Evangelion 3: You Are (Not) Redo kom ut 2012.



Studio Khara är producent för filmen. Den fjärde delen är den sista i Evangelion-filmserien. För att veta mer om nästa avsnitt, fortsätt att läsa artikeln till slutet.

Evangelion 4 Releasedatum:

Efter framgången med de tre delarna började riktningen för den sista delen. Filmen sades initialt vara ute 2015. Men på grund av vissa problem pausades inspelningen. Dessutom spreds nyheter om att Anno och besättningen har ett visst missförstånd. Men inget bekräftades. Under tiden fick Anno chansen att regissera filmen Shin Godzilla, så inspelningen hände inte. Sedan återupptogs arbetet och källor sa att filmen skulle släppas den 27 juni 2020. Men på grund av det nuvarande COVID-19-scenariot kan inte produktionsarbetet ske. Många länder är dessutom helt låsta, så releasedatumet skjuts upp. Även om det inte finns någon information om släppet ännu, säger källor att det kommer att ske i slutet av året. Vi måste också vänta på något officiellt tillkännagivande för att bekräfta nyheten.

Evangelion 4 Skådespelare:

Alla karaktärer från de senaste säsongerna kanske återupptar sina roller. Dessutom har sången gjort ett utmärkt jobb för att ge liv åt karaktären. Det är en av de främsta anledningarna till filmens framgång. Vi tror att alla sångare kommer att vara här nästa säsong.

  • Shinji Ikari – Megumi Ogata för japansk röst och Spike Spencer för engelska
  • Asuka – Yuko Miyamura för japanska och Tiffany Grant för engelsk röst
  • Misato – Kotono Mitsuishi för japanska och Allison Keith för engelska
  • Kaworu Nagisa – Akira Ishida för japanska och Jerry Jewell för engelska

Evangelion 4 Handling:

Den sista delen avslutades med att ge hopp till nästa säsong. Eftersom detta är den föregående delen kan vi förvänta oss en ren avslutning på alla karaktärer. Den tredje började efter 14 år senare. Efter den världsomspännande katastrofen, som är det tredje nedslaget, hittar Asuka och Mari Shinji. De två piloterna stöter på Evangelion Unit 01 och räddar piloten Shinji Ikari. Sedan träffar Shinji kapten Misato och möter också sin far. Berättelsen tecknar hans liv och ytterligare omständigheter.

Evangelion Storyline:

Berättelsen handlar om två utomjordingar – en unik handling med en blandning av science-fiction. Berättelsen är väldigt fängslande och unik. Och Shinji Ikari är huvudpersonen i berättelsen. Den sista delen Evangelion 4 visades i Japan Expo i Paris den 6 juli 2019. Filmen gjorde också ett märke i CCG Expo, Shangai och Anime Expo, Los Angeles.

Evangelion 4 Trailer:

Trailern var ute för några dagar sedan. Även om det inte avslöjar någon information, kan vi fortfarande förutsäga våra förväntningar. Vi har bifogat behållaren för din referens.

För fler uppdateringar, fortsätt att titta på vår hemsida. Om du älskar mitt arbete, kolla då min andra artikel om Utterlåda .