Euphoria- Zendaya och Hunter Schafers spännande HBO-serie. Här är alla intressanta detaljer om det.

Euphoria är en amerikansk tv-serie för tonårsdrama. Tillverkad av Sam Levinson, oexakt beroende av den israeliska miniserien med motsvarande namn. Euphoria följer en sammankomst av gymnasiestudenter genom deras möten av sex, droger, gemenskaper, kärlek, personlighet och trauma. Arrangemanget har Zendaya i huvudrollen och debuterade på HBO den 16 juni 2019. I juli 2019 laddades serien om för en andra säsong.

Euphoria fick positiva granskningar från experter. Som applåderade dess film, berättelse, partitur, utställningar, uttryckligen de av Zendaya och Hunter Schafer. Och sätt att hantera sitt utvecklingsämne, trots att det blev föremål för diskussion. På grund av dess användning av nakenhet och sexuell substans, vilket några få förståsigpåare ansåg vara onödigt. Arrangemanget fick uppdrag för British Academy Television Award för bästa internationella program. Och TCA Award for Outstanding Achievement in Drama. För sin presentation fick Zendaya beteckningar för Critics’ Choice Award, Primetime Emmy Award. Och Satellite Award för bästa kvinnliga huvudroll i en dramaserie, varav den sista hon vann.Gjutning

Den 5 juni 2018 deklarerades det att piloten skulle spela Zendaya, Storm Reid, Maude Apatow, Brian Astro Bradley, Eric Dane, Angus Cloud, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Hunter Schafer och Sydney Sweeney . Den 31 oktober 2018 stod det klart att Algee Smith hade fått rollen för att ersätta Brian Astro Bradley i den vanliga delen av McKay. Det avslöjades dessutom att Austin Abrams också hade projicerats i serien. I april 2020 förklarades det att Kelvin Harrison Jr. hade anslutit sig till den andra säsongen.

Var är Euphoria Shot? Inspelningsplatser för HBO-serien avslöjas - Capital XTRA

Skytte

Bekräftade områden inkluderar Sony Studios i Los Angeles, Del Amo Fashion Center i Torrance och Ulysses S Grant High School i Valley Glen. Produktionen för efterföljande säsong var bokad för att börja andra kvartalet 2020, med den primära tabellen som läses den 11 mars. Den sköts dock upp osäkert, enligt Deadline Hollywood, på grund av covid-19-pandemin.

Euphoria säsong 2 kommer 2020 HBO bekräftar

musik

I ett möte med Rolling Stone uttryckte han, när du tänker tillbaka på dina unga dagar, känns det halvmystiskt men ändå halvsintressant och halvmaniskt. Jag behövde se till att musiken kändes som dessa saker. Låten For Us, framförd av Labrinth och Zendaya, visas hela säsong ett. Ändå har det enorma melodiska numret förts vidare i slutet av periodfinalen.

Showen använder också mainstreammusik, inklusive hip-bounce, trap, R&B, rättegång, utanför boxen rock, principer och doo-wop, med vissa scener som lyfter fram mer än 20 låtar. För sitt arbete med Euphorias första säsong vann musikregissörerna Jen Malone (som dessutom övervakar Atlanta) och Adam Leber 2020 års Guild Of Music Supervisors-stipendium för bästa musikövervakning i ett tv-drama