Ett fans konst gör Charlize Theron till Captain Marvel!! Bilden bryter internet!!

Charlize Theron firade sin födelsedag den 7 augusti. Och skådespelerskan fick något speciellt på sin dag. Det var något från hennes fan, och hela sociala medier är i vördnad för gåvan. ja! Charlizes anhängare gjorde en konst av skådespelerskan som Captain Marvel. Charlize verkar också vara så bra för karaktären. Till en början trodde alla att Charlize skulle vara i rollen som Carol Danvers, men det fungerade inte. Men denna fankonst har förverkligat den drömmen. Det är en speciell present på hennes födelsedag. Många människor delade konstverket och kommenterade det perfekta resultatet. Konsten ser overklig ut. Målningen fokuserar också på Charlizes kraft. Bilden visar något kraftfullt ljus som lyser upp från skådespelerskans bröst. Konsten är mer intensiv än originalet. Så fansen är glada över att bevittna detta. För att veta mer detaljer, fortsätt att läsa artikeln till slutet.Charlize Theron som Captain Marvel:

Charlize Theron är en sydafrikansk skådespelerska. Dessutom är hennes skådespeleri rått och intensivt. Hon arbetade till och med i många actionfilmer som high-action artist. Charlize har vunnit Academy Awards, Golden Globe och även Screen Actors Guild Awards. Atomic Blond, Bombshell är några av hennes inflytelserika filmer. Charlize fick världsomspännande erkännande för sin film The Mad Max: Fury Road. Filmen är en av de bästa hittills. När samtalen började om Captian Marvels plan trodde många att Charlize skulle vara Carol Danvers. Men till vår besvikelse fick hon inte rollen. Istället spelade Brie Larson Carol Danvers. Även om Brie hade rätt i sin karaktär, saknar vi Charlize i den rollen. Men nu har hennes fan löst saken.

Charlize Therons fan ger henne en speciell gåva:

Den 7 augusti fyllde Charlize 45. Tvåbarnsmamman firade sin födelsedagsvideo och ringde upp sina vänner och familj. Önskemål strömmade till skådespelerskan i sociala medier. Men något fick oss att stanna och le och undra om detta kommer att vara möjligt. Och det är konsten Boss Logic delade. Boss Logic, ett Instagram-handtag publicerade konst av Charlize som Carol Danvers. Bilden blev centrum för uppmärksamheten. Folk gillade, kommenterade och delade bilden massivt. Målningen var mycket intensiv och kraftfull. Det framhävde karaktärens kraft med Charlize. Konstnären skrev att detta var ett mycket värdefullt verk, och det var oavslutat i många dagar. Han fullföljer och delar gärna med sig av arbetet.

https://www.instagram.com/p/CDnsHOjJVIL/

Captain Marvel – The Movie:

Captain Marvel är en science fiction actionfilm. Brie Larson spelar huvudrollen som Carol Danvers. En Kree-krigare Ver, som också är medlem i Starforce, lider av minnesförlust. Hon är under behandling för tillståndet. Ver får konstiga drömmar dagligen, och på grund av det är hon i kaos. När hon går på en operation går hon vilse och sitter fast på jorden. Här träffar hon Nick Fury, en S.H.I.E.L.D Warrior som hjälper henne. Hon träffar även Phil Coulson. Snart inser Ver att hennes minne är i en kristall. Sedan med ytterligare möten inser hon att hon är Carol Danvers, en pilot som dog i en krasch 1989. Handlingen fortsätter på hennes äventyr.

För fler uppdateringar, fortsätt att titta på vår hemsida. Om du älskar mitt arbete, kolla gärna in min andra artikel om Jordyn Woods .