Ett bedrägeri om YouTuber Shane Dawson som biter i leran var en mycket förnuftig Twitter-trend. Andra människor twittrar #RipShane för att håna den drabbade YouTubern!

Shane Dawson eller Shane Lee Yaw, den vanliga YouTubern, är inte livlös mot vad skvallerbitarna på internet också deklarerar. Dawson var en gång en av de mest ledande personerna som gjorde skillnad på YouTube och sparade upp sin närhet på nätet överallt.

Vad är Los Angeles personlighet i linje med?

Den Los Angeles-baserade personligheten är känd för sina stora namnintryck, komikerkaraktärer och melodiska parodier. Trots allt är han likaså hyllad för sina autentiska inspelningar. Nästan hela Shanes substans kan också hittas på hans YouTube-kanaler ShaneDawsonTV och Shane. Anmärkningsvärt är att resterande appliceras för hans videobloggar.Över de två kanalerna har Shane uppskattningsvis 30 miljoner supportrar. Det är uppenbart att Dawson är en betydande internetpersonlighet, men hur började de skvallriga nyheterna om hans döende?

Angående ryktet

Skvallriga nyheter om Dawsons bortgång började gå runt efter att TMZ, en ryktad enorm webbsida med samtalsinformation, uppenbarligen twittrade om det. Publikationen granskar att Shane Dawson dog 32 år tidigare. Den stängs med #RipShane.

Vanligtvis dyker VIP-döende skvallergodis upp från fusktillgångar, och en lyhörd nätanvändare kan i de flesta fall förstå vilken information man bara ska acceptera. Hur som helst, TMZ är en rollbesättning, vilket är artikeln som kan ha förvirrat ett par Twitterati tillräckligt för att veckla ut det inre spåret. Om sannolikheten är att du bara tittar försiktigt, är filen som publicerade berättelsen ogrundad. Detta kan vara ett satirkonto och nu inte den myndighet som TMZ har att göra med.

För en webbaserad personlighet som nu inte fungerar på nätprofilen är det också bekymmersamt för supportrarna. Hur som helst, Shane tar utan tvekan en skada som ett resultat av den fortsatta internet-kickback som han har mött. Denna bakslag kan också förklara den falska döende informationen som detta har börjat göra rundorna.

YouTube-deklaration

YouTube bekräftade den 30 juni 2020 att Dawson just nu inte kan förebåda pengar från kampanjer på sina kanaler. I centrum för uppmärksamheten på återförsäljaren, förklarade likaså att de nu inte skulle sprida böcker som komponerats via vloggaren. Främst är Shane tappad som ett resultat av hans ganska många supremacistiska och pedofiliska skämt hittills. Han är vanligtvis begagnad blackface, förutom att uttala n-ordet. I en utdragen video som lagts ut på hans kanal har Shane tagit ansvar för sina handlingar.

En förväntan han rullar ut en certifieringsbar tillväxt i sitt sätt att leva och idé instans och är härledd igen till den grad. Tills ytterligare inser, förblir Shane vid liv och frisk. Bitarna av skvaller eller information som föreslår, slutligen, dinglar inget vatten.