Ett bedrägeri om att YouTuber Shane Dawson biter i leran har blivit en mycket förnuftig Twitter-trend. Folk twittrar #RipShane för att håna den besvärade YouTubern!

Shane Dawson eller Shane Lee Yaw, den vanliga YouTubern, är inte värdelös mot vad skvallerbitarna på internet också nämner. Dawson brukade vara förmodligen den mest nummer ett folk att öka skillnaden på YouTube och lagrade sin on-line närhet hela tiden.

Vilken personlighet är Los Angeles i linje med?

Den Los Angeles-baserade helt persona är känd för sina stora namnintryck, komikerkaraktärer och melodiska parodier. Slutligen är han likaså hyllad för sina autentiska inspelningar. Nästan hela Shanes innehåll kan också hittas på hans YouTube-kanaler ShaneDawsonTV och Shane. Anmärkningsvärt nog tillämpas det ultimata för hans videobloggar.Över de två kanalerna har Shane uppskattningsvis 30 miljoner supportrar. Det är uppenbart att Dawson är en stor internetpersona, men hur började de skvallriga nyheterna om hans död?

Angående ryktet

Skvalleriga nyheter om Dawsons bortgång började gå runt efter att TMZ, en ryktad massiv samtalsinformationswebbplats, uppenbarligen twittrade om det. Bilagan läser att Shane Dawson dog 32 år tidigare. Den stängs med #RipShane.

Vanligtvis kommer skvalleriga VIP-dödsbitar från fusktillgångar, och en uppmärksam nätanvändare kan normalt förstå vilken information man helt enkelt ska acceptera. Hur som helst, TMZ är en rollbesättning, vilket är den artikel som kan ha förvirrat ett par Twitterati tillräckligt för att vika upp scoopet. Om det är troligt att du bara tittar försiktigt, är filen som publicerade berättelsen ogrundad. Detta kan vara ett satirkonto och inte längre den myndighet som TMZ har att göra med.

För en internetpersona som inte längre fungerar på nätprofilen är också bekymmersamt för supportrarna. Hur det än kommer att bli, Shane tar otvivelaktigt en smäll på grund av den fortsatta internetkickback som han har mött. Denna bakslag kan också förklara den falska dödsinformationen som detta har börjat göra rundorna.

YouTube-deklaration

YouTube bekräftade den 30 juni 2020 att Dawson kanske inte förebådar pengar från kampanjer på sina kanaler. Fokus på, återförsäljaren, förklarade likaså att de inte längre skulle sprida böcker som komponerats via vloggaren. Främst är Shane tappad på grund av sina ganska många överlägsna och pedofila skämt hittills. Han är begagnad blackface återkommande, förutom att tillkännage n-ordet. I en utdragen video som lagts ut på hans kanal har Shane tagit ansvar för sina handlingar.

En förväntning han rullar ut en certifierbar tillväxt i sitt sätt att leva och koncept instans och är härledd igen till den grad. Tills ytterligare inser, förblir Shane vid liv och frisk. Bitarna av skvaller eller information som föreslår, trots allt, fattar inget vatten.