Escape from Tarkov: Kom ikapp med den senaste kartuppdateringen i Escape From Tarkov och mycket mer! Läs mer för att ta reda på detaljerna!

Många spel, särskilt de från indiespel, tar mycket tid att utveckla. Ofta tar spel upp till 5 år eller mer eftersom studion fixar buggar och testar betaversioner. Ett sådant spel är Escape From Tarkov, under utveckling av Battlestate Games i Ryssland. Spelet har skapat en enorm hype för det, vilket är ovanligt för titlar som inte är AAA. Men på senare tid har många uppdateringar hänt i och runt spelet. Det fanns vissa problem med beta-testning, och fans rapporterade att spelet fortfarande var buggigt ibland. Studion har träffande släppt några uppdateringar för spelet. Här är allt du behöver veta om Escape From Tarkov.

Kartexpansion: Escape From Tarkov

Designers som arbetar med spelet har bekräftat att spelet kommer att få en kartexpansion innan Streets of Tarkov kommer ut. Streets of Tarkov i sig är en expansion och hade till och med en teaser för den nyligen. De andra tilläggen är inte uppenbara ännu eftersom formgivarna har varit tvetydiga. Källor rapporterar att uppdateringen kan vara för Woods och Factory-platser på kartan. Den här nyheten är spännande för både spelare och icke-spelare eftersom även icke-spelare har ett incitament att ta upp spelet. När det gäller spelarna betyder det mer innehåll att njuta av!Kompasstillägg: Escape From Tarkov

Battlestate har varit vänlig nog att göra ytterligare ett tillägg till spelet nyligen. Utvecklarna har lagt till en outtömlig kompass till spelarens inventering. Det här problemet var ett primärt problem för spelare innan, eftersom det var svårt att navigera genom kartan utan kompass. I ett Battle Royale-spel är det viktigt att känna till anvisningarna eftersom arenan förkortas med tiden. Därför krävde spelarna detta under lång tid. Lyckligtvis, i den kommande patchen 12.8, kommer vi att ha kompassen i spelet, redo att användas.

Om spelet: Escape From Tarkov.

Escape From Tarkov är ett ryskt, massivt multiplayer online (MMO) first-person shooter som kom ut som en alfaversion 2016. Utvecklarna av spelet är Battlestate Games från Sankt Peterburg, Ryssland, och händelserna i spelet inträffar också i Ryssland . Spelupplägget liknar Battle Royale-spel när det gäller spelarmål. Spelet har dock fått mycket kritik och positivt mottagande även för de tillgängliga betaversionerna. Fans älskar det realistiska, hardcore-spelet, och många av dem har förbeställt spelet. Vi har en känsla av att det kan bli ganska framgångsrikt.

Om du har gillat att läsa den här artikeln, kolla in vår artikel om Fallout 4 mods .