ERICA MENA PÅ SJUKHUS MED NYFÖDDE SON OCH SAFARE PARTER PÅ JAMAICA, TAKER DE PAUS?

Erica Mena avslöjade lite information för sina fans på torsdagen (8 juli).

Hon sa att hon har varit på neonatalintensivvårdsavdelningen de senaste tio dagarna och tagit hand om sin och Safarees nyfödda son. I meddelandet sa Erica: Safaree Jr är min värld han betyder allt för mig!!

Erica Menas främmande make, Safaree Samuels, kallas ut för att ha försummat deras son Legend som har varit på neonatal intensivvårdsavdelning sedan han föddes tidigt.Han försummade sin nyfödda när Love and Hip Hop: Atlanta-stjärnan Erica Mena nyligen sprängde honom på ett Instagram Story-inlägg där det stod jag är ledsen men du är en fruktansvärd pappa.

Legenden Brian Samuels och mamma förblir STARKA. Hittills, fem av de tio dagarna, kände jag mig vilsen. Jag känner migskyldig, förvirrad och rädd. Jag har fått telefonsamtal och fått meddelanden. Jag har fått frågan en miljon gånger hur jag mår och om jag mår bra. Men hur kan du göra? Kan du verkligen må bra just nu? MEN jag påminner mig själv om att de älskar mig, och de sträcker sig för att de älskar mig. De kanske inte förstår, men de vill. Den här resan jag är på känns lång. Det har varit tufft. Jag tar steg framåt, och jag tar några tillbaka. Jag har bra dagar, och jag förbereder mig för de dåliga.

Erica fortsatte med att säga att hon är fokuserad på att skydda sin frid och vända henne smärta till makten . Hon fortsatte med att säga, King – Safire – Legend, jag lovar dig att din mamma kommer att göra dig stolt. Sluta mer att slåss och slåss för något som inte förtjänar mig bara för att ni tre för alltid förtjänar det bästa av mig.