Eric Trump släpade för en tondöv tweet om USA:s ekonomi, 'Roaring Back to Life', allt du behöver veta!!. Klicka här för att veta mer

Dödssiffran på grund av coronavirus-pandemin stiger dagligen och den närmar sig 200 000 döda. Men Donald Trump och hans familj glömmer fortfarande bort att filtrera sina offentliga uttalanden.

Vad gjorde familjen Trump nu?

Tja, inte direkt relaterad till COVID 19 Eric Trump har blivit den senaste personen att snubbla på sina ord på Twitter.Ytterligare stöd för hans fars kommentarer, som gjordes på torsdag och fredag. Trump skrev om de positiva NASDAQ-siffrorna tidigare i veckan.

Dessa nyheter förde ingenting till medelklassen och arbetarklassens familjer. Det gjorde just aktiemarknaden används vanligtvis som en krycka för ekonomin.

Det var faktiskt inte orden som förolämpade folk, snarare var det sättet Trump förde denna nyhet till de andra.

Dödssiffran fortsätter att stiga exponentiellt över hela landet. De flesta av medborgarna i USA på sistone har skyllt på Trump och hans planering för att vara huvudorsaken till en så utbredd spridning av Corona-viruset.

Arbetslösheten har stigit till svindlande nivåer. Det psykiska trauma som råder bland landets medborgare beror främst på regeringens försumlighet och förseningar och passivitet.

På senare tid har det setts att Trump blir trollad och hatad över hela webben. Detta har främst berott på hans och hans familjs tweets och kommentarer de gör.

Vad är det som händer för fel med Trumps regering?

En regering kräver alltid att ha ett ansikte som till och med kan presentera dåliga nyheter med sådana ord och tonalitet att medborgarna tror på dem och de inte bara hoppar på dem.

Detta är det som släpar efter i fallet med Trumps regering. Deras ledare kan inte sätta det filtret på sina tweets och på sina offentliga tillkännagivanden. De har fått honom att förstöra sin och hans regerings image totalt.