Erbjuder verkligen Byte-Dance sina egna funktioner? Vad är egentligen trumfplaneringen. Besök här för att förstå allt om erbjudandet!

Mitt i ett ökat handelskrig mellan USA och även Kina har Trump-administrationen faktiskt tillhandahållit bevis för att den möjligen skulle kunna förbjuda Tik-Tok. De av er inte vet, Tik-Tok är faktiskt en kort videoinspelningsapplikation som faktiskt är ganska omtyckt bland ungdomar, särskilt tonåringar. TikTok är faktiskt ett barnföretag inom Byte-dance som är ökänt för att betjäna det kinesiska kommunistprogrammets begäran. Det har faktiskt skapat allvarliga skyddsproblem eftersom flera anklagelser om kränkning av personlig integritet och även att hålla offentlig information faktiskt har motsvarat. USA:s utrikessäkerhet, Mike Pompeo liknade TikTok med Hawaiis och även ZTE, och tillade att de faktiskt utgör en fara för vårt rikstäckande skydd. Se videoinspelningen nedan för ytterligare information.

https://www.youtube.com/watch?v=X6jnrHLwxqI.

Trumps ståndpunkt i frågan

När kopplingen faller isär mellan de båda titanerna, började dokument att hittas angående Trump accepterade att erbjuda 45 gånger till TikTok för att marknadsföra sina egna funktioner i USA. På fredagen gjorde Trump det kristallklart att han definitivt kommer att ha TiK-ToK otillåten till och med lördag. Beroende på en Bloomberg-fil, godkänner Trump faktiskt en post som använder företagets ekonomiska elkrafter. Jag kommer definitivt att godkänna skivan i morgon med en begränsning som faktiskt är genomförbar snabbt, citerade han som hävdar.Microsoft för närvarande chattar tillsammans med Byte-dansen för att träffa ett avtal för att lösa erbjudandet. Washington lokaliserade Redwood förblir också i diskussioner om avtalet. De antogs faktiskt träffa en överenskommelse till och med den 15 september, men direkt efter Trumps granskning, så småningom på fredag, kommer samtalen att få grepp.

TikToks scenario i USA

TikTok njuter av en enorm attraktion i USA. Med tanke på att det ökar utbudet bland barnen, stöder demokraterna faktiskt erbjudandet. Beroende på resurser, slappnade Trump också av sin egen ståndpunkt angående begränsningen och gav också erbjudande ytterligare möjlighet till det inom erbjudandet.

Mer om affären

Microsoft vill hantera TikToks funktioner i USA, Kanada, Australien och även Nya Zeeland. Det skulle verkligen vara på samma nivå tillsammans med tävlingar om Microsoft och även Byte-dance hanterar en affär som gäller TikTok. Genom att göra detta kommer Microsoft att övervaka att skydda invånarnas information. Eftersom USA ensamt lägger till mycket mer än 70% av utomhusvinsterna till Bytedance, fortsätter det att hitta beloppet för erbjudandets kostnader. Avtalet kommer faktiskt att hittas genom CFIUS, en amerikansk regeringsdörr.

Enligt Reuters dokument kan kravet på utvärdering möjligen överstiga 50 miljarder, men Trumps stärkande position gentemot TikTok kan vara orsaken till att sänka kostnaderna. Nyhetsbyrån uppgav också att Bytedance faktiskt har accepterat att marknadsföra sina egna funktioner i USA för att undvika begränsningen.

När kopplingen faller isär mellan båda, kan USA:s position hittas i kölvattnet av ett skyddsbrott, fältstrid och även coronavirus. Tik-Tok United States Manager Vanessa Pappas sa - vårt team överväger faktiskt inte att gå någonstans. Företaget är faktiskt listat här på lång sikt.

Trump lämnade bakom sig alla som antog om framtiden för Tik-Tok i USA. Genom att passera här och nu-mönstren fortsätter det att hittas om ett paket äger rum mellan TikTok och även Microsoft.

.