Ensamma kvinnor på vårdhem tittar ut genom fönstret för att se barnbarn, hon visste aldrig att det fanns!

Anna Perkins är en 72-årig kvinna som blev gravid för 57 år sedan vid 15 års ålder. Utan något familjestöd hade hon skickat iväg från sitt hus till 'Ogift' mammas under hela graviditeten fram till förlossningen. Efter födelsen av flickbarnet som heter Katherine bestämde hon sig för att adoptera barnet eftersom hon var omogen och inte beredd att uppfostra flickan vid 15 års ålder. Hon var väldigt ung för detta stora ansvar.

Annas livshistoria!

Hon bor i Aurora, Colorado på ett vårdhem. Och följa upp Covid19-riktlinjerna strikt. Hon har inga besökare eller någon som tar hand om henne. Hon är helt ensam efter två år på denna sjukhusvistelse. Hon växte upp i vuxen ålder utan att veta om sitt barns öde. Hon sa att hon alltid undrat över sitt barn Katherine.

Hon berättade att hon alltid tänker på henne och hur hon mår. Hon visste aldrig att hon har ett barnbarn förrän i tisdags. Hon träffade hans barnbarn. Hon sa tidigare att hon bara hade en speciell person från de senaste åren när hon behövde en anslutning.Första mötet med sitt barnbarn!

På tisdagen såg hans 35-åriga barnbarn vid namn 'Nick Gensman' henne först på sjukhuset. Detta skedde bakom fönstret där glaset var en barriär att ansluta. Hon bor på sjukhuset. De ansluter via telefon från fönstret på grund av coronavirus-pandemier.

På grund av restriktionerna kunde de inte nå med beröring på grund av covid19. De diskuterade sina liv och erfarenheter av sitt liv i telefon. Båda blir väldigt känslosamma i det ögonblicket eftersom de inte kände till varandra från de senaste 35 åren. Amma berättade att hon gått igenom olika svårigheter i sitt liv och barnbarnet berättade om sin kamp med livet.