Enkla metoder för att utbilda din drake 4: Finns det någon sannolikhet att ha någon annan uppföljare för hur du utbildar din drake?

Enkla metoder för att utbilda din drake: The Hidden International genomfördes smart inom teatrarna och brukade vara nominerade för gyllene glob . Hittills har 3 filmer producerats för målmarknaden genom franchisen. Alternativt förväntar sig entusiaster en fjärde Enkla metoder för att utbilda din drake film.

Enkla metoder för att utbilda din drake: Kommer det att bli en fjärde uppföljare?

Den primära filmen tjänade in över 490 miljoner dollar, medan den andra spelade in över 650 miljoner dollar. Alternativt, den tredje gjorde inte som i enlighet med förväntningarna har varit inblandade, men tjänade 519 miljoner dollar på fältarbetsplatsen. Prisintervallet för den tredje filmen brukade vara runt 129 miljoner dollar.

Enkla metoder för att utbilda din drake: The Hidden International filmserien är i enlighet med sekvensen som skrivits igenom Cressida Cowell , som har 16 romaner.Här är en video om uppföljaren. Alternativt är nästa information förmodligen inte sann eftersom franchisen nu inte har men visat uppföljaren.

Enkla metoder för att utbilda din drake: Från regissören

Tyvärr för entusiaster av filmserien visade Easy methods to Educate Your Dragons regissör Dean DeBlois att den tredje uppföljaren, The Hidden International, skulle vara den återstående i sekvensen.

Leisure Weekly rapporterade om DeBlois tal på Toronto Global Movie Pageant 2018.

DeBlois sa: Vi övervägde det väldigt länge och kom hit med vad vi förväntar oss är en bitterljuv lösning för att säga adjö till dessa karaktärer, oavsett vilken metod som helst.

Enkla metoder för att utbilda din drake Säsong 4: Lås upp datum

Inget har visats från tillverkningsfranchisen och regissören. Det är för att du kommer att förstå varför Hiccup säger, som du hörde i trailern, 'Det har funnits drakar när jag brukade vara en pojke. Och genom spetsen av den här filmen har du svarat på frågan om vad som kan ha kommit till dem. Detta brukade sägas helt enkelt över ett år i det förflutna men på något sätt säga på inget sätt i Hollywood.

Entusiaster ser dock ivrigt fram emot en fjärde uppföljare från sekvensen.