En tjej i sjätte klass greps efter att ha skjutit två elever i hennes klassrum! Blev hon MISSHANDLAD?

En tjej i sjätte klass greps efter att ha skjutit två elever i hennes klassrum

En flicka i sjätte klass greps efter att hon av misstag sköt två elever mitt i en klass på en allmän skola i Idaho. Läraren skyddade en av eleverna från massan av skrikande elever genom att föra honom i säkerhet, men den andra eleven låg i koma. Polisen säger att flickan, identifierad som Kedar Flowers, avfyrade pistolen mot den andra studenten flera gånger. Kulan träffade pojken i huvudet och han ligger nu på sjukhuset och får sjukvård. Kedar är häktad och har åtalats för ett fall av försök till mord.

Detta är ett extremfall, men det finns andra tillfällen där skoladministratörer inte har gjort tillräckligt för att skydda eleverna. En tjej i sjunde klass stängdes av från sin basketboll stipendium efter att hon fick problem med en annan elev. Den andra flickan meddelade rektorn, som sedan skickade flickan i sjuan till rektorns kontor. När flickan förhördes av skolans tjänstemän sa flickan att hon bara försökte komma tillbaka till klassen eftersom hon hade blivit släppt från sin andra skola och att hon inte ville missa någon mer skola. Hon erkände senare brottet, trots att polisen kunde fånga henne med videoövervakning.

Blev hon misshandlad?

I ett annat fall gick en manlig elev fram till en kvinnlig elev på skolans lekplats, där skoladministratören stod. Enligt polisanmälan berättade den manlige misstänkte för den kvinnliga studenten att hon trakasserade honom genom att upprepade gånger ringa hans mobiltelefon. Kvinnan konfronterade sedan eleven och sa att hon skulle anmäla honom till rektorn för trakasserier, och mannen tog sig bort från platsen. Kvinnan kontaktade då rektorn och polis tillkallades.

En flicka i sjunde klass greps efter att hon avfyrat en pelletspistol mot en annan elev på en skolgård. Efter att ha gripits av polisen berättade flickan att hon hade lekt med en kompis när pelletsen av misstag träffade ett annat barn. Pojken fördes till sjukhus med icke-livshotande skador. Senare samma dag gick flickan till en skolvårdnadshavare och rapporterade att den skadade pojken hade kommit till hennes skrivbord och frågat henne om hon ville spela en lek med honom den eftermiddagen. Hon sa ja. Den kvällen återvände flickan till sitt klassrum och ska ha avfyrat sitt vapen flera gånger in i klassrummet och skadat minst fyra barn till.

I en av de mest chockerande incidenterna som någonsin kommit till min blogg, sköt en tjej i sjunde klass en gummikula i ansiktet på en klasskamrat. Detta hände i en naturvetenskapsklass på mellanstadiet när flickan märkte en annan kvinnlig student som pratade med en manlig elev i klassrummet. När flickan sa till sin vän att hon inte ville skada pojken, hämtade den andra kvinnliga studenten en pistol och sköt flickan i huvudet.

Alla dessa berättelser belyser behovet av fler utbildningsalternativ för våra skolor. Vi måste klargöra att om kvinnliga elever känner sig trygga att experimentera med kraftfulla skjutvapen bör de uppmuntras att göra det, men att kvinnor behöver stanna i klassrummen där de är säkrast. Annars kommer historier som den som handlar om flickan i sjuan och pojken med leksakspistolen att fortsätta att bli värre.

  Föregående artikel Kinesisk raket faller till jorden! USA kommer inte att skjuta ner den kinesiska raketen! Nästa artikel Trump försöker komma runt Twitterförbud och blir avstängd igen

  Fler artiklar

  Komi Can't Communicate Chapter 374 - Förväntat releasedatum, handling och allt annat här

  11 oktober 2022

  'Solo Leveling', allt redo att släppas 2023! Kolla in de senaste detaljerna här

  9 oktober 2022

  Nicola Peltz Beckham vägrar något drama med svärföräldrar

  9 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022